Topp 5 Crypto News: 02/04 – Cryptocurrency News – Altcoin Buzz

Av | februari 5, 2021

[ad_1]

Efter konsolideringen handlas Bitcoin på 36 763 dollar. Uppmuntrande överträffade Ethereum sin rekordhöga nivå och nådde 1 668 dollar och handlas nu till 1 600 dollar.

Låt oss ta reda på några spännande kryptonyheter för idag.

Visa lanserade Crypto API: s pilotprogram med första boulevard för att utforska Crypto Space

Visa samarbetade med First Boulevard, en digitalt infödd neobank, för att tillåta sina kunder att köpa och handla digitala tillgångar. Dessutom kommer användare att kunna använda Visas nya paket med krypto-API för att köpa och sälja Bitcoin. Dessutom kommer First Boulevard också att lansera ett Visa Debet-kort, som kommer att erbjuda digital-först-funktioner.

Travala.com blir den första säljaren som integrerar Binance Pay som ett föredraget betalningsalternativ

Travala.com meddelade integrationen av Binance Pay som ett föredraget betalningsalternativ på sin webbplats. Intressant är att Binance-användare med detta partnerskap kan boka mer än tre miljoner reseprodukter direkt från sina Binance-konton. Användningen av Binance Pay för Travala.com stöder för närvarande sex valutor: BTC, ETH, BNB, BUSD, SXP och EUR.

Injektivprotokoll | Ocean Protocol-partnerskap för att skapa innovativa dataderivatprodukter

Injektivprotokoll samarbetade med Ocean Protocol för att lansera innovativa dataderivatprodukter. Enligt den officiella bloggen kommer detta samarbete att ge tokeniserade dataterminer. Dessutom kommer användare av Injective att kunna handla datatillgångar med hävstångseffekt och också delta i att skapa nya index som kommer att stärka DeFi-ekosystemet.

Bondly Finance | Logan Paul-partnerskap för att släppa begränsad upplaga NFT för Maverick MetaVerse

Bondly Finance samarbetade med Logan Paul för att ta med NFT till Maverick MetaVerse. Enligt tweeten kommer den populära YouTuber att släppa en serie med NFT-samlarobjekt i begränsad upplaga för sin Maverick-familj. Förutom detta kommer Bondly också att hjälpa till att sälja dessa begränsade upplagor NFT. Nyligen ingick även Bondly ett partnerskap med SKALE för att minska gaskostnaderna på Ethereum.

Frontier Integration With Avalanche To Bolster AVAX Staking, NFTs och TrueUSD (TUSD)

Frontier integrerad med Avalanche för att stödja AVAX-satsning, NFT och TrueUSD (TUSD) i Gränsapplikation. Dessutom kommer Frontier också att få stöd via Avalanche-X-bidragsprogrammet. Imponerande är Avalanche den första plattformen för smarta kontrakt som kan bekräfta transaktioner på under en sekund.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link