SuperFarm flyttar till lager 2 för låg kostnad NFT Minting – Affärspartnerskap – Altcoin Buzz

Av | februari 25, 2021

[ad_1]

Icke-fungibelt myntprotokoll SuperFarm har gjort åtgärder för att minska kostnaderna genom att implementera Layer 2-skalningslösningar.

SuperFarm är ett Ethereum-baserat tvärkedjigt DeFi-protokoll som gör det möjligt för projekt att distribuera NFT- och kryptobruk med lite teknisk kunskap. Den lanserade en IDO (första DEX-erbjudande) på Polkastarter den 22 februari och har nu samarbetat med Immutable X för att leverera billig NFT-prägling och handel med Lager 2 skalningslösning zk-samlingar.

Efter en massiv grävning i Ethereum meddelade protokollet detta partnerskap med;

“Gasavgifterna är galna, och att vänta år på ETH2.0 är inte en lönsam lösning.”

Samlad för NFT Minting

Alla operationer på Ethereum i dessa dagar kommer att sticka med efterfrågan och transaktionsavgifter på rekordnivåer. Lager 2 tar en del av arbetet från den primära kedjan genom att använda sidokedjor som leder till snabbare och billigare transaktioner.

Uppdateringar möjliggör nära nollkostnadstransaktioner och är mycket skalbara och stöder upp till 9 000 transaktioner per sekund meddelande läggs till innan du fortsätter;

“Immutable X’s tech är en idealisk lösning för SuperFarm på grund av dess förmåga att stödja de ERC-standarder som används för NFT.”

Det tillade att NFT-användare nu kommer att kunna mynta och handla sina kryptosamlar utan att bli stungna med astronomiska gasavgifter. Immutable X fungerar specifikt med växande NFT-industrintillhandahåller skalningslösningar för Ethereum-baserade plattformar och marknadsplatser. SuperFarm uppgav att NFT bör vara för alla, inte bara valarna;

“Vi har ingen önskan att skapa ett NFT-ekosystem som bara är överkomligt för valar, varför vi har fattat beslutet att flytta off-chain till Immutable Xs zk-baserade lager två.”

Det tillade att den nyligen lanserade SUPER-token kommer att förbli på Ethereum liksom NTF: er som lanseras på plattformen, men deras handel och byte kan göras på Layer 2.

Ethereum Gas Insanity Fortsätter

De genomsnittliga transaktionspriserna ligger på en heltidshöjd på cirka $ 40, enligt Bitinfocharts.com. Detta har genererat mer tryck för att komma ur Layer 1 Ethereum-nätverket och flytta till snabbare alternativ som Solana eller Binance Smart Chain eller implementera Layer 2-lösningar som SuperFarm har gjort.

Ethereum är fortfarande industristandarden för smarta kontrakt, DeFi, dApps och NFT, men i sitt nuvarande skick kostar det $ 50 för en token swap, det är helt oanvändbart och har blivit en “valkedja”.

En snabb blick på krypto Twitter kommer att avslöja ångest bland Ethereum-användare just nu, även om det har varit en månad födelsedagar för gruvarbetarna, de enda mottagarna av skyhöga gaspriser.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link