RAMP DEFI och e-pengar för att driva Fiat-till-DeFi-likviditet – Affärspartnerskap – Altcoin Buzz

Av | februari 15, 2021

[ad_1]

Den populära DeFi-plattformen RAMP DEFI har på senare tid varit i rampljuset av alla rätt skäl. Den här gången har DeFi-plattformen meddelat ett strategiskt partnerskap med blockchain-baserade betalningslösningar e-pengar.

RAMP DEFI-partnerskapet med e-pengar syftar till att införa en fiat-till-DeFi-gateway för kryptoanvändare. Enligt en tjänsteman blogginläggkommer partnerskapet att ge människor fiat direkt tillgång till RAMP- och rUSD-tjänster. På andra sidan kommer kryptoentusiaster som håller RAMP / rUSD också att ha obegränsad tillgång till e-Money’s fiat-backade digitala valutor. Det bör noteras att e-pengar har ett brett utbud av fiat-backade digitala valutor, inklusive eEUR, eCHF, eNOK, eSEK och eDKK.

Många tankeskolor ser på traditionell ekonomi och decentraliserad ekonomi som konkurrenter. Blockchain-plattformens e-pengar har dock inte samma uppfattning. Den danska blockchain-plattformen är inriktad på att bygga en bro mellan det decentraliserade finansutrymmet och traditionell ekonomi. Därför samarbetar det med RAMP DEFI för att bygga en fiat-till-DeFi-gateway.

Alla digitala valutor på e-pengar stöds av faktiska fiatvalutor. Enkelt uttryckt är de bara en digital representation av respektive fiatvalutor. Användare kan dock tjäna ränta genom att helt enkelt hålla dem. Intressant är att blockchain-betalningsplattformen bygger på Cosmos och kommer att granskas av E&Y för att bekräfta bevis på medel.

Partnerskap för att länka DeFi och Digitaliserad Fiat

Partnerskapet mellan RAMP DEFI och e-pengar är fascinerande. Partnerskapet underlättar det sömlösa och problemfria flöde av likviditet mellan båda plattformarna. Medan e-pengar kommer att fokuseras på de fiat-backade penningmarknaderna kommer RAMP DEFI att underlätta kollateraliseringen av kryptotillgångar. Tillgångarna kan placeras eller modifieras till rUSD-stablecoin. Stablecoin (rUSD) kan sedan bytas ut till fiat-backade digitala valutor som eEUR, eCHF, eSEK, eNOK, eJPY, eUSD och eGBP på e-Money’s DEX. Denna process gör det möjligt för innehavarna av stablecoin (rUSD) att byta tillbaka sina medel till fiat medan de fortfarande tjänar insatser på det.

Lawrence Lim, RAMP DEFI-projektkoordinator, avslöjade att partnerskapet kommer att bidra till att ge fiat och DeFi tillsammans, vilket gör det möjligt för intresserade att enkelt gå med i DeFi-rymden. Den lätthet ombord som partnerskapet medför kommer dessutom att fungera som en tillväxtuppgång för båda plattformarna.

Martin Dyring-Andersen, VD för e-pengar, avslöjade att hans team aktivt ser fram emot att arbeta med RAMP DEFI. Han tillade vidare att plattformen “erbjuder ett nytt sätt att låsa upp likvida kapital från insatta digitala tillgångar.”

Om e-pengar och RAMP DEFI

E-Money-protokollet utfärdar ett brett utbud av fiat valutastödda stablecoins. Varje token stöds av en reservtillgång i dess underliggande valuta. Den blockkedjebaserade plattformen stöder för närvarande euron, schweiziska franc, svenska kronor, norska kronor och danska kronor (DKK). Det finns planer på att lansera flera andra fiat-backade digitala valutor i år.

Andra spännande partnerskap som förväntas i år inkluderar strategisk integration med Ethereum, Cosmos Hub och Avalanche.

RAMP DEFI, å andra sidan, fokuserar på att frigöra likviditet från insatta tillgångar. Med RAMP DEFI kommer användarna att kunna låsa upp sitt likvida kapital och återinvestera det samtidigt som de fortfarande tjänar belöningar.

Intressant nog, RAMP DEFI nyligen gick in i ett 3-vägs partnerskap med TomoChain och Injective Protocol. Det också nyligen Lagt till medel till sin återköpsplånbok.

RAMP-pris

Vid tidpunkten för publiceringen var RAMP handel till 0,331083 US $, med ett börsvärde på 44 516 674 US $ och en handelsvolym 24 timmar om 8 547 104 $.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om krypto- och blockchain-utrymmet på Altcoin Buzz Youtube-kanal.

[ad_2]

Source link