Quant lanserar uppgraderad version av Overledger – produktutgåva och uppdateringar – Altcoin Buzz

Av | februari 7, 2021

[ad_1]

Quant lanserade nyligen Overledger Release 1.5 för att främja interoperabiliteten hos mainnet.

Denna nya version från Quant tillåter mainnet att få tillgång till Ethereum, Bitcoin och Krusning blockchains via Overledger. I den här nya versionen finns det också ny efterlevnad, en uppgraderad UI för utvecklarportal och KYC-process för mainnet-åtkomst.

Förbättrad säkerhet på Overledger

Den nya version har gett förbättrad säkerhet på Overledger genom genomförandet av obligatoriska identitetskontroller. Dessa kontroller har mandat för att uppfylla kraven på regelefterlevnad för användning av Overledger-produktionsmiljöer. Stöd för dessa kontroller tillhandahålls också via mobil och stationär dator.

Dessutom har Overledger-testmiljön och Overledger-produktionsmiljön migrerats till AWS EKS-kluster. Quant engineering-teamet genomförde denna migrering för att förbättra motståndskraften. Som ett resultat av migrationen har motståndskraften hos Quants testnät och mainnet-noder förbättrats.

Uppgradering av gränssnittet för utvecklarportal

I den här nya versionen har det gjorts några uppgraderingar på Developer Portal UI. En miljöväljare är en av de nya funktionerna i Developer Portal UI. Denna miljöväljare gör det enkelt att växla mellan test- och produktionsmiljövyer.

Utvecklarportalgränssnittet för Overledger 1.5-versionen introducerar en ”Min profil” -sida. Den här sidan hjälper användarna att få en mer personlig upplevelse. Användarflödet har också uppdaterats av de tekniska experterna på Quant. Som ett resultat kommer nästa version av Overledger Community Network att kräva obligatoriska plånböcker.

I den här nya versionen har emellertid kravet att ha separata utvecklarportalkonton som gör det möjligt för en att vara både utvecklare och en RCG-operatör tagits bort. Quant-teamet har därför implementerat ett nytt tillvägagångssätt genom vilket utvecklare kan generera mDApp-ID.

Förbättra användarupplevelsen på Overledger

Med den här nya versionen finns det inget behov av Quant för att godkänna användarnas kontoförfrågningar. Snarare har Quant-teamet implementerat ett automatiserat godkännandesystem för användare, så att när e-postverifieringsprocessen är klar kommer användarna att få ett automatiskt godkännande.

För att säkerställa en bättre användarupplevelse har det också gjorts uppgraderingar på nyckel skapande resan, “Skapa konto” formuläret och plånbok skapande användar resa.

Nästa släpp av Overledger, planerad till våren 2021, gör det möjligt för communitymedlemmar att köra gateway för fjärrkontakt med sina egna noder, som kommer att ingå i Overledger Network Family.

Quant har samarbetade med AUCloudoch därmed ha tillgång till arbete med den australiska regeringen och dess försvarsindustrier. För att hjälpa till att skapa Open Digital Asset Protocol (ODAP) är Quant också samarbetar med den amerikanska regeringen MIT, Intel, Juniper och telekom- och betalningsföretag. Fler partnerskap och samarbeten förväntas fortfarande från Quant.

Quant (QNT) Pris

Vid tidpunkten för publiceringen har Quant pris var $ 36,32, med en handelsvolym dygnet runt på 4 868 345 $. QNT-priset sjönk också med 7,3% under det senaste dygnet. Dessutom har den en cirkulerande tillgång på 12,3 miljoner QNT-mynt och en maximal tillgång på 14,6 miljoner. Uniswap (v2) är också den nuvarande mest aktiva QNT-marknaden för handel.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

[ad_2]

Source link