ZIL Price Prediction – Teknisk analys – Altcoin Buzz

Av | mars 30, 2021


Zilliqa har åtagit sig att leverera en skalbar och säker plattform för utvecklare och företag som vill bygga decentraliserade applikationer.

Zilliqa använder sig av kisel-smidig, snabb och kostnadseffektiv blockchain-plattform för att katalysera och omvandla digital infrastruktur i alla globala samhällen och industrier. Född vid National University of Singapore var Zilliqa hjärnbarnet till ett team av akademiker, entreprenörer och ingenjörer. Med tanke på framstegen i Zilliqa kan vi snart börja se en stor uppgång i ZIL-priset.

Fördel med tidig flytt

Med lanseringen av deras mainnet i januari 2019 blev de den första offentliga blockchain-plattformen i världen som framgångsrikt använde skärning som en skalningslösning. Deras unika tillämpning av skärning gör att blockkedjan kan skalas linjärt. Detta säkerställer att Zilliqa-plattformen kan skalas för att möta behoven hos ett växande ekosystem av gruvarbetare och applikationer.

Scilla

Zilliqa drivs av det första peer-reviewed och safe-by-design smarta kontraktsspråket som heter Scilla. Med hjälp av funktionella programmeringsdesignprinciper (som i OCaml) kan det vara vänligare mot statiska kontroller och formell verifiering.

Miljövänlig dubbelbrytning

På grund av Zilliqas konsensusmekanism har det ekologiska fotavtrycket för gruvdrift minskat avsevärt. Bara 1 minut av var 2-3: e timme behövs för att bryta ZIL, så att man kan dubbla mina andra kedjor samtidigt.

Låt oss granska ZIL Price

ZIL / USD – Prediction

zil

ZIL handlas för närvarande över supportzonen på $ 0,1537. Så länge ZIL ligger ovanför den här zonen kan vi börja se ett steg mot $ 0.2206, $ 0.2385, $ 0.2614, $ 0.3275 och $ 0.4343. Underlåtenhet att hålla supporten till $ 0,1537 kan leda till en nedgång mot $ 0.1309.

ZIL handlas för närvarande till 0,1845 dollar med ett börsvärde på 2 198 827 243 dollar och dess handelsvolym 24 timmar var 223 653 654 dollar.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Bilder med tillstånd av TradingView.

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategier är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.Source link