ZeroSwap DEX: Hur man spelar ZEE och får åtkomst till ZeeDO Mainnet – Bitcoin & Crypto Guide – Altcoin Buzz

Av | mars 28, 2021


ZeroSwap har nyligen meddelat lanseringen av deras DEX-plattform – ZeeDO mainnet och Staking plattform – genom deras Medium sida.

Med lanseringen av ZeeDO mainnet, ZeroSwap plattformen erbjuder följande två faciliteter för sina användare:

  • Gemenskapsdistribution Försäljning av $ ZEE

ZeeDO är en plattform för Dex-erbjudande som gör det möjligt för nya projekt att starta tokens på flera kedjor. Med lanseringen av ZeeDO mainnet valde plattformen först att tillkännage försäljningen av community distribution (IDO) av sina 200 000 $ ZEE-token till 0,60 USD vardera. Tokenförsäljningen är över nu.

Användare kan sätta sina ZEE-tokens genom att använda ZeroSwap-satsningsfaciliteten och tjäna belöningar. Att sätta in tokens ger dig exklusiv tillgång till ZeroSwaps produktsvit, inklusive ZeeDO. Genom att sätta in tokens kan användare få tillgång till token-lanseringen. Olika projekt har olika minimikrav för insättning för att få en biljett.

Användare kan spela $ ZEE ERC-20 och BEP-20 standard tokens på ZeeDO mainnet.

Vi kommer att utforska båda dessa faciliteter i den här artikeln.

Användningsguide (ZEE Token Staking)

För att sätta dina ZEE-tokens, gå till Zeroswap sida.

Från Produkter på fliken kan du kontrollera och välja den produkt du vill använda.

ZEEDO

Klicka på för att sätta dina ZEE-tokens Staking, och det kommer att omdirigera dig till lämpligt sida.

Anslut din MetaMask-plånbok.

ZEEDO

När din plånbok är ansluten kan du se de tillgängliga ZEE-tokens i din plånbok som du kan använda för insättning.

Klicka på Godkänna. A MetaMask transaktion utlöses. Bekräfta transaktionen. När godkännandetransaktionen är klar har du rätt att sätta in önskad mängd ZEE-tokens.

ZEEDO

Insats

Ange mängden ZEE-tokens som du vill satsa och tryck på Insats knapp. En MetaMask-transaktion genereras som du måste bekräfta. När transaktionen är klar kan du se dina insatta ZEE-tokenuppgifter.

ZEEDO

Användare får 64% APY för de närmaste 90 dagarna som belöningar för att sätta in sina ZEE-tokens, som kommer att visas i belöningsavsnittet.

Ta bort insatsen

När som helst kan användare ta bort sina låsta tokens. Vi hittade inget alternativ för partiell borttagning. Därför måste användare ta bort hela sitt låsta tokenbelopp när det behövs. Plattformen har en bindningsperiod på två dagar för token unstaking. När du har tagit bort dina tokens får du dem inom 48 timmar.

ZEEDO

Användningsguide (ZEEDO)

Välj ZeeDO från produktlistan, så omdirigeras du till rätt sida.

Du kan se listan över tillgängliga projekt där du kan delta i den första tokenförsäljningen.

ZEEDO

ZeroSwap-plattformen har nyligen meddelat försäljning av Oddz Finance Token ($ Oddz).

Observera att Oddz token ($ Oddz) -försäljningen är tillgänglig för både ETH och BSC (Binance Smart Chain) community-användare. Du kan spela så mycket du vill, men användarna måste sticka minst 2500 ZEE-tokens för att få 1 biljett. Så om du sätter in 5000 ZEE-token får du 2 biljetter och så vidare.

Förfarande för att delta i ZeeDO

Användare är skyldiga att följa stegen nedan för att delta i en ZeeDO token-försäljning. Observera att det är obligatoriskt att sätta in ZEE-tokens för att delta i IDO / token-försäljning. Så användarna måste sticka sina ZEE-tokens först innan de deltar i några IDO: er.

Vi uppfyller inte minimikravet på ZEE-token för att få en biljett. Därför kommer vi inte att kunna göra en guide om det. Men vi har förklarat varje steg i detalj som måste följas för att delta i IDO / token-försäljning.

ZEEDO

Steg 1: Sätt dina ZEE-tokens. Antalet ZEE-tokens som satsats bör vara större än det minsta belopp som anges i lanseringsprojektet för att få en biljett. Om token-försäljningen är tillgänglig för både ETH- och BSC-nätverket, kommer staking av tokens i valfritt nätverk att göra dig berättigad att få en biljett.

Steg 2: Gå nu till projekten sida. Du kan se listan över tillgängliga projekt där du kan delta i den första tokenförsäljningen. Ansök om försäljning och du kan se dina biljettnummer i användargränssnittet.

Steg 3: Ett VRF-kontrakt som drivs av Kedjelänk, drar slumpmässigt de vinnande lotterna på ett rättvist och transparent sätt utan någon manuell ingripande.

Steg 4: Vinnande biljetter kommer att meddelas av ZeroSwap plattform. Kontrollera ditt användargränssnitt om det matchar dina biljettnummer.

Steg 5: Om du har tur och är bland vinnarna kan du skicka USDT och få försäljningstoken. Det maximala antalet token som en användare får per vinnande biljett deklareras redan av teamet under deras tillkännagivande tillsammans med andra obligatoriska försäljningsdetaljer.

Slutsats

Under de senaste månaderna ser vi trenden med att starta projekt via IDO. Med ZeeDO, ZeroSwap syftar till att gå med i rörelsen genom att erbjuda en token-lanseringsplattform till sina ZEE-tokeninnehavare. Användare måste sätta sina ZEE-tokens för att göra dem berättigade att delta i token-försäljningen, tillsammans med attraktiva insatsbelöningar. Insättningstoken är dock inte gratis. Användare måste betala gasavgifterna. Plattformen hävdar att DEX-transaktionerna är gasfria.

Resurser: ZeroSwap Medium blogg

Läs mer: Så här får du.ETH-domän för din Ethereum-adress

Source link