Zero Fee DeFi Protocol ZeroSwap för att starta sin första IDO – Produktrelease & uppdateringar – Altcoin Buzz

Av | mars 16, 2021


ZeroSwap är en DEX-aggregator med flera kedjor som är utformad för att möta alla framtida behov av DeFi. Dessutom är det tänkt att vara en fullt utrustad plattform för att lösa snubblarna för befintliga decentraliserade växlar (DEX). ZeroSwap uppnår detta genom att möjliggöra likviditetsbrytning, DEX-aggregering och marknadsskapande svit i DeFi-rymden.

Enligt det officiella tillkännagivandet är plattformen redo att lansera den första IDO genom ZeeDO, dess DEX Offering-plattform. Den första och efterlängtade Oddz Finance token IDO-lanseringen på ZeeDO sker den 18 mars 2021. Detta är en anmärkningsvärd milstolpe för både ZeroSwap och DeFi-rymden. Primärt eftersom ZeeDo möjliggör en rättvis, transparent och helt decentraliserad tokenförsäljning.

För att delta i $ ODDZ-tokenförsäljningen på ZeeDo måste användarna dock satsa $ ZEE, den inbyggda Zeroswap-tokenet. Detta ger $ ZEE-tokeninnehavare exklusiv tillgång till $ ODDZ-tokenförsäljningen. Dessutom är det minsta insatsbeloppet 2500 $ ZEE och detta ger deltagarna en biljett.

I denna offentliga försäljning kommer 50K ODDZ att distribueras till ett förutbestämt pris på 0,167 USDT. Dessutom kommer IDO att involvera två satsningskedjor, Ethereum och Binance Smart Chain. För användare som spelar $ ZEE BEP20 och $ ZEE ERC20 kommer distributionen att ske på Binance Smart Chain respektive Ethereum. De intresserade deltagarna kan hämta sina biljetter mellan 16-18 mars 2021.

Exceptionella insatsbelöningar

Insättning på $ ZEE är en förutsättning för deltagande i IDO. Imponerande lovar $ ZEE-insatsen 64% APR i 90 dagar. Deltagarna kan dock avaktivera sin $ ZEE inom 48 timmar och få tillbaka sina belöningar och insatta poletter.

Rättvis och transparent $ ODDZ-distribution

$ ODDZ-token IDO tillkännager 200 vinnare på ett okänt datum. Dessutom, för att säkerställa att distributionen är rättvis och transparent, kommer ZeeDo att använda en Chainlink-driven VRF-randomiserare för att rita vinnande lotter.

Om ZeroSwap

ZeroSwap syftar till att göra handel på kedjan enkel. För att uppnå detta erbjuder det dessutom enkel åtkomst till Ethereum Chain, BSC och många DEX-enheter under ett enda gränssnitt. Tillsammans med det placerar de nedan nämnda funktionerna det som en DeFi-ledare bland de befintliga protokollen:

  1. Gasfria transaktioner – ZeroSwap-design stöder gasfria transaktioner för alla transaktioner i kedjan och tillägg eller avlägsnande av likviditet.
  2. Nollavgift – ZeroSwap tar inte ut någon avgift för handel eller tillägg eller avlägsnande av likviditet.
  3. Belöningar – Varje gång användarna gör en on-chain-handel eller tillhandahåller likviditet tjänar de belöningar.
  4. DEX Aggregering – Det samlar likviditet från alla befintliga protokoll. Som ett resultat kommer att erbjuda de bästa priserna och vinstmaximering.
  5. Utvecklarvänligt – Med ZeroSwap SDK kan utvecklarna enkelt integrera ZeroSwap i sina arbetsflöden.
ZEE-tokenpris

Vid tidpunkten för pressen, priset på ZEE ökar med över 34%. Enligt Coingecko handlas token närmare $ 1,02 och verkar vara grundad på ett högre prisrally.

Source link