Trodl Taps ZeeDO Over Token ($ TRO) Försäljning – Altcoin Buzz

Av | april 5, 2021


Trodl har tappat ZeeDO, en flerkedjig initial DEX-erbjudande (IDO) -plattform, över försäljningen av dess native token (TRO) som ska ske mellan 4 och 6 april 2021.

Trodl, är en ryktebaserad krypto-plattform för sociala medier. Det ger användarna korrekt och verifierbar kryptoinformation. För närvarande förbereder den sig för sin offentliga beta starta och kommer att distribuera sin token via ZeroSwaps DEX-plattform.

ZeeDO, en satsningsplattform som stöder tokenförsäljning på Binance Smart Chain (BSC), Ethereum, Polygon (tidigare Matic) och Huobis Heco Chain, kommer att ge ZeroSwap Community möjlighet att delta i distributionen av Trodl genom att sätta sin ursprungliga token ZEE .

Enligt meddelande, ZeeDo som använder Chainlink VRF / Randomiser för att organisera rättvis och transparent tokenförsäljning kommer att auktionera $ 60 000 USDT värd TRO till 0,006 $ per TRO med $ 150 TRO per biljett.

Det finns särskilt tre huvudsteg för att delta i Trodl token Sale på ZeeDO. För det första måste användaren spela ZEE; efteråt måste användaren ansöka om IDO och sedan göra anspråk på en POP-biljett. Slutligen kommer Proof of Winning (POW) -biljetter att dras.

Steg för steg TRO Försäljningsdeltagarguide

Insats ZEE: detta är en förutsättning för att delta i TRO-token-försäljningen. I synnerhet krävs 1500 ZEE för att få en biljett och dubbla beloppet (3000 ZEE) för två biljetter och så vidare. Deltagarna kan också tjäna 64% APY i 90 dagar för att sätta in ZEE.

Ansök om TRO-försäljning: Efter att ha satsat ZEE kan användare ansöka om TRO på ZeeDO. Det är viktigt att notera att deltagare som satsar på ZEE BEP20 och vinner biljetter på BEP20-sidan måste godkänna ERC20 ETH för att köpa $ TRO.

Tidtabell för TRO-fördelningen

  • POP som kräver starttid: 4 april 5:30 UTC
  • POP-sluttid: 5 april 11:30 UTC
  • POW-dragningstid: 6 april 11:00 UTC

För närvarande är biljettanspråket nu live på Zeedo.

ZEE-priser

Vid tidpunkten för publiceringen, ZeroSwap (ZEE) token har ökat med 85% under de senaste sju dagarna. För närvarande handlas det till 1,81 $. Token har för närvarande en cirkulerande tillgång på 39 miljoner mynt och en maximal tillgång på 100 miljoner mynt.

Gå med på Telegram för att få gratis handelssignaler. Och för en fördjupad analys av ZeroSwap-nätverket, kolla in Altcoin Buzz recension.

Ta reda på mer om krypto- och blockchain-sfären på Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link