Topp Crypto-nyheter: 03/31 – Cryptocurrency News – Altcoin Buzz

Av | april 1, 2021


Idag kraschade Bitcoin över $ 2000, inom några minuter och handlas på $58,994. Goldman Sachs tillkännagivande att erbjuda kryptotillgångar för sina förmögenhetsförvaltningskunder drivte dock upp priset. Under tiden handlas den näst största kryptovalutan, Ethereum, nära 1 919 dollar.

Låt oss ta reda på några intressanta kryptonyheter i detalj.

Wikibank | Integrering av säkringsnätverk för att stärka donationssystemet och hjälpa fattiga familjer

Wikibank integrerar Säkringsnätverk för att öka decentraliserade och lokala ekonomier. Dessutom är Wikibank en samhällsstyrd stiftelse med verksamhet i Sevilla. Denna välgörenhet hjälper fattiga samhällen genom att leverera färsk mat istället för vad de kan hoppas få från traditionella livsmedelsbanker. Därför hjälper denna integration Wikibank att använda Fuse-plånboken för sina givare och mottagare. Wikibank överför donationer som mottagits i euro till dess kupongpengar och distribuerar dem sedan till mobilmottagarna för stödmottagarna. Dessutom kan mottagarna använda dessa tokens för att få färsk mat från exklusiva partnerbutiker. Därför hjälper Fuse blockchain användarna att ta emot donationer på ett mer effektivt och öppet sätt.

Fraktal | eyeo-partnerskap för att förbättra annonsmarknaden med dataägande

eyeo samarbetar med Fraktal att erbjuda en rättvis lönsam webb för användare. Fractal är ett öppen källkodsprotokoll som ersätter annonskakor för att öka utbytet av användarinformation genom att göra det möjligt för dem att kontrollera sina data. eyeo är en plattform som stärker informationsutbytet mellan annonsörer, utgivare och onlineanvändare. Med detta partnerskap kommer båda lagen att arbeta för att förändra annonsmarknaden. Vidare, med denna uppgradering skulle användare få möjlighet att välja vilken typ av information de vill dela. Imponerande kan användare också återkalla all information om de delas felaktigt. Dessutom kan användare tjäna incitament genom att dela nyttigt innehåll, vilket gör detta protokoll transparent med användarnas integritet och dataägande.

DIA samarbetar med Dafi-protokollet för att kombinera betrodda oraklar och Dafis syntet

DIA samarbetat med Dafi-protokollet för att kombinera betrodda orakel med Dafis syntetprotokoll. Dafi-protokollet behandlar olika problem som blockchain-nätverk står inför och det syftar till att lösa problemet med överflödigt token-utbud. Dessutom använder olika projekt Dafi-protokollet för att skapa sina egna dToken medan Dafi skyddar dessa tokens mot hyperinflation för nätverkets långsiktiga stabilitet. Med denna koalition kommer Dafi-nätverket att implementera DIAs oracle-funktionalitet och dataflöden. Vidare kommer detta att hjälpa till att överbrygga mellan datakällor utanför kedjan och smarta kontrakt på kedjan på ett säkert sätt.

Bluzelle sammanfogade styrkor med Cere-nätverk för att höja DeFi-datainfrastruktur

Bluzelle samarbetar med Cere Network för att förbättra DeFi-datainfrastrukturen. Cere Network möjliggör dataintegrationstjänster och syftar till att överbrygga blockchain-nätverket. Med denna allians kommer Bluzelle att tillhandahålla on-demand-data snabbare genom sitt decentraliserade datanätverk. Detta skulle hjälpa till att skala datatjänsterna omedelbart och öka den totala effektiviteten för Cere Network. Vidare kommer Bluzelle att tillhandahålla olika lösningar på Ceres Enterprise Ecosystem, såsom förbättrad säkerhet och skalbarhet. Tillsammans har teamet planer på att förbättra det sömlösa flödet av kommunikation mellan DeFi-ekosystemet och företag.

Shyft-nätverk går ihop med polygon för att förbättra infrastrukturen som uppfyller reglerna

I den sista biten av kryptonyheter för idag har vi Shyft Network som samarbetar med Polygon (Tidigare Matic) för att förbättra infrastrukturen som uppfyller reglerna. Dessutom är Shyft Network ett offentligt protokoll som underlättar dataöverföring mellan tillåtna och tillståndslösa nätverk. Med denna koalition kommer Polygon att använda Shyft Networks kompatibilitet för att distribuera en opt-in compliance-infrastruktur. Vidare kommer detta att skydda användarnas personliga information genom att använda anti-penningtvätt (AML) och GDPR-kompatibla system. Dessutom kommer teamet att skapa det första opt-in-kompatibla zkRollup-protokollet, vilket hjälper utvecklare att integrera Shyft Network-kärnkontrakt i sina Dapps.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link

Source link