Topp 5 Ethereum-uppdateringar: 3/29 – Cryptocurrency News – Altcoin Buzz

Av | mars 29, 2021


Även om ETH-priset har varit relativt stillastående de senaste veckorna, pågår det mycket hausseartade saker för Ethereum: ETH flyttas från börser, ökar utvecklingsaktiviteten för Ethereum, Uniswap v3-uppdatering och mer.

Låt oss titta på några av de bästa Ethereum (ETH) nyheterna från förra veckan.

On-Chain uppdatering

Bildkälla: CryptoQuant

Enligt CryptoQuants (en webbaserad databas) “ETH: All Exchanges Reserve” -diagrammet finns det ungefär 19,6 miljoner ETH i reserv. Det innebär att det finns ungefär 19,6 miljoner ETH i alla börsenas plånböcker. När vi tittar på diagrammet kan vi också se att detta kontinuerligt har minskat under de senaste sex månaderna. Det här är ingen överraskning eftersom vi är mitt i en massiv tjurkörning. Individer / institutioner flyttar sin ETH från börser och till någon form av kylförvaringsplånbok eller kanske insatsplattform.

Sammanfattningsvis, som du kan se i diagrammet, tenderar en nedgång i ETH: s valutareserver vanligtvis att sammanfalla med en ökning av ETH-priset (USD). Detta är hausseartat för det framtida ETH-priset, eftersom det verkar som om det totala sentimentet mot ETHs långsiktiga prispotential ser ljus ut. Med andra ord är ETH-innehavare ”optimistiska” och färre innehavare vill sälja sin ETH.

Ökande utvecklingsaktivitet

Enligt Santiment (en annan on-chain databas) ser Ethereum nu sin högsta nivå av GitHub-inlämningsgrad sedan början av detta år. Kortfattat är Github en kodhotellplattform (vanligtvis för utvecklare) där individer kan samarbeta om projekt tillsammans var som helst i världen. Allt detta betyder att utvecklingsaktiviteten ökar igen på Ethereum blockchain.

Santiment finner att när projekt har en ökande (eller genomgående hög) utvecklingshastighet tenderar det att öka den underliggande tillgångens långsiktiga pris. Santiment ser detta som ett tecken på att de som är närmast projektet tror på projektet och är optimistiska för dess framtid.

Slutligen, med en titt på diagrammet ovan, flödade Ethereums utvecklingsaktivitet senast runt den nuvarande utvecklingshastigheten den 20 januari. Som ett resultat fortsatte priset på ETH att öka ungefär 45% och toppa sig till cirka 2 040 dollar exakt en månad senare den 20 februari. Om historia är någon indikation kanske vi ser något liknande för ETHs pris i april.


Bildkälla: TradingView

Uniswap tillkännager v3-uppdatering

Uniswap – en decentraliserad börs (DEX) som körs på Ethereum blockchain – meddelade att mycket efterlängtad v3-uppdatering förväntas lanseras den 5 maj. V3-uppdateringen kommer att fokusera på att hålla DEX den mest flexibla och effektiva automatiserade marknadsföraren (AMM) som någonsin skapats.

Några funktioner i v3-uppdateringen:

  • Koncentrerad likviditet – kontroll kommer nu att ges till likviditetsleverantörer när de väljer vilka prisklasser deras kapital tilldelas.
  • Avgiftslayout – unika pooler kommer nu att skapas med olika avgifter.
  • Flera avgiftsnivåer – dessa nivåer gör det möjligt för likviditetsleverantörer att kompenseras ordentligt för olika risknivåer. Det kommer att finnas tre nivåer: .05%, .30% och 1.00%.
  • Anpassningsbara intervallorder, NFT som representerar LP-positioner och ger TWAP-orakler uppgraderingar.
Ethereums skalningslösning “Optimism” fördröjer lanseringen av Mainnet

Den 26 mars meddelade Optimism att det officiellt har försenat lanseringen av sin skalningslösning Ethereum till juli. I deras blogginlägg, Optimism uppgav att de var “överansträngda” för att ge alla den hastighet och kostnadsbesparingar som Syntetik användare har haft. Som ett resultat överraskade den påskyndade tidslinjen många projekt eftersom de inte gav tillräckligt meddelande för samhället att förbereda sig för lanseringen.

Optimism är en Layer 2 (L2) -skalningslösning som gör det möjligt att befria Ethereum-mainnet från ett stort antal transaktioner som den måste bearbeta. Optimism använder optimistiska samlingar för att uppnå lägre avgifter och latens.

Litentry och Bondly Finance Partner för att verifiera NFT-ägare genom att länka Twitter och Ethereum Wallets

Litteratur (ett protokoll för aggregering över flera kedjor) har samarbetat med Bondly Finance för verifieringsmekanismer med Ethereum-konton och Twitter-konton. Litentry planerar att lansera en ny kryptoprodukt för sociala nätverk som gör det möjligt för användare att ansluta sina Ethereum-konton med Twitter för att bli verifierade. Således, med denna integration, kommer ägare av NFT att kunna göra anspråk på sina NFT på Twitter genom att länka sina digitala tillgångar.

ETH-pris

Vid tidpunkten för publicering, ETH pris är för närvarande $ 1,825,87, med en börsvärde på $ 210,525,044,205 och en 24-timmars handelsvolym på $ 32,567,252,351.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link