Top Crypto News: 25/03 – Cryptocurrency News – Altcoin Buzz

Av | mars 26, 2021


Efter att ha gjort en daglig höjd på $ 56,437, genomgick Bitcoin en skarp korrigering och handlas på 51.933 $. Dessutom var denna minskning över 4% under det senaste dygnet. Amerikanska dollarvalutaindexet (DXY) nådde också 92,6, vilket är dess högsta poäng i år och är en av anledningarna till den senaste tidens prisfall. Under tiden handlas den näst största kryptovalutan, Ethereum, nära 1 606 dollar.

Låt oss ta reda på några intressanta kryptonyheter för idag.

BETALT nätverk går ihop med OIN Finance för att erbjuda SMART-avtal med Stablecoin Minting

OIN Finance samarbetar med BETALT Nätverk att utforska och använda SMART-avtal. BETALT nätverk förenklar affärsavtal och tillåter företag och privatpersoner att hantera direkt med varandra utan ingripande. Denna koalition hjälper OIN att använda PAID: s SMART-avtal med största transparens och decentralisering. Eftersom PAID Network är utrustat med DeFi-verktyg, såsom insättning, försäkring och decentraliserad deponering, skulle OIN använda dessa tjänster för att lägga till likviditet genom prägling av USDP-stablecoin i samarbete med PAID Network. Denna decentraliserade stablecoin skulle lösa avtalen och tvisterna inom PAID-nätverket genom att köra i PAID: s escrow-system och SMART-avtalets verktygslåda.

Polygon | Tidal Finance Partnership för att öka säkerhet och försäkringsskydd för ekosystem

Tidal Finance samarbetar med Polygon (tidigare Matic) för att ge säkerhet och försäkringsskydd till sitt ekosystem. Tidal Finance tillhandahåller dessutom försäkringsskydd för tvärkedjiga tillgångar och dess försäkringsmarknad bygger på Polkadot. Det gör det också möjligt för användare att designa anpassade försäkringspooler för en eller flera tillgångar med hög säkerhet för DeFi. Enligt tweeten kommer Polygon att använda ett nytt säkerhetsskikt från Tidal Finance. Detta kommer att hjälpa Polygon att skydda sina ekosystemtillgångar genom ömsesidiga täckningspooler. Dessutom kan Tidal Finance-användare få låga och kostnadseffektiva gasavgifter med Polygons integration. Dessutom kommer Polygon att lägga till sin ursprungliga token – MATIC – i Tidal risk pool. Detta gör i sin tur att Tidal-likviditetsleverantörer kan tjäna extra avkastning genom att tillhandahålla försäkring.

Cartesi samarbetar med IOTA för att höja DeFi, Gaming, NFT och Industrial IoT

Cartesi gå i hand med IOTA för att stärka sina decentraliserade smarta kontrakt. Tillsammans kommer teamet att använda en Linux-baserad virtuell maskin med IOTA-orakel för att designa icke-blockchain-baserade användningsfall. Dessa användningsfall skulle ytterligare förbättra DeFi-rymden, spel, NFT och industriell IoT. Dessutom är Cartesi en kedje-agnostisk Layer 2-infrastruktur som löser skalbarhetsproblem med blockkedjor. Å andra sidan är IOTA en distribuerad huvudbok skapad för att utbyta värde och data mellan människor och maskiner. IOTA-nätverket är byggt för sakernas internet för att möjliggöra ekonomiska relationer mellan maskiner och människor. Därför möjliggör denna förening dataintegritet och uppfinningen av spelförändrande verktyg. Dessutom skulle detta också bidra till att öka användarbasen för populära DeFi-användningsfall, såsom automatiserade marknadsförare (AMM), spel och icke-fungibla tokens (NFT).

Bluzelle | Mintable Collaboration för att starta första uppsättningen av Bluzelle NFT Collection

Bluzelle samarbetat med Mintabla för att släppa sin första uppsättning av Bluzelle NFT Collection. Mintable är en NFT-marknadsplats som möjliggör skapande, köp och handel med unika digitala samlarobjekt på Ethereum blockchain. Den snabba tekniken gör det möjligt att designa och handla NFT på några sekunder. Bluzelle strävar efter att lansera en helt ny samling konstnärliga NFT: er designade av kända art director. Med detta partnerskap kommer Bluzelle att använda den intuitiva och robusta användargränssnittet (UI) för Mintable-plattformen för att skapa och starta sina sällsynta NFT. Vidare kan gemenskapsmedlemmarna delta i konstnärliga NFT-kampanjer för att samla in dessa NFT som belöningar.

EasyFi | Binance Bridge-integration för att transakera LÄTT mellan Ethereum och Binance Smart Chain

I det sista segmentet av kryptonyheter för idag har vi EasyFi som tillkännager integrationen av EASY på Binance Bridge. Enligt tweetet skulle detta möjliggöra EASY tokenöverföringar direkt mellan Ethereum och Binance Smart Chain (BSC). Binance Bridge strävar efter att förbättra interoperabilitet mellan olika blockkedjor och låta digitala tillgångar konverteras till BSC-inslagna tokens. Vidare skulle denna integration överbrygga likviditet mellan protokoll på Polygon, Ethereum och BSC. Förutom detta kommer EASY tokeninnehavare att få nya möjligheter i det växande ekosystemet för BSC. Detta hjälper till att förbättra insats-, jordbruks- och utlåningsprogrammen för EasyFi på ett enkelt och smidigt sätt. Dessutom antyder detta också att EASY nu är helt integrerat och distribuerat på BEP-20-tokenstandarderna förutom att vara en ERC-20-token.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link

Source link