Top Crypto News: 17/03 – Cryptocurrency News – Altcoin Buzz

Av | mars 18, 2021


Vid tidpunkten för pressen handlar Bitcoin på 58 837 $ medan Ethereum handlar nära $ 1 825.

Under tiden ökade den tredje största kryptovalutan, Cardano, med över 20% under det senaste dygnet. Listan meddelande av ADA på Coinbase Pro drivit sitt pris och handlas nu nära $ 1,38.

Låt oss granska några intressanta kryptonyheter i detalj.

Terra Virtua | Partnerskap för Ethernity Chain utökar NFT: er och digitala samlarobjekt till mainstream

Terra Virtua samarbetar med Ethernity Chain för att utöka NFT och digitala samlarobjekt till mainstream. Ethernity Chain är en community-orienterad plattform som tillhandahåller NFT och handelskort med begränsad upplaga skapad av framstående personer och väletablerade digitala artister. Utöver detta kan ERN-tokeninnehavare odla, äga och rösta om förslag i Ethernity Chain-ekosystemet. Detta partnerskap hjälper till att ansluta Terra Virtuas avancerade AR- och VR-funktioner med Ethernitys portfölj av konstnärer, som kommer att lyfta digital konst till nästa nivå. Dessutom tillåter Terra Virtuas underhållningsfokuserade plattform att NFT kan visas på PC, webb, mobil, förstärkt verklighet och snart i VR. Dessutom tillåter det innehavare av digitala tillgångar att visa och interagera med sina virtuella varor för att öka verktyget.

Crypto.com ger Joe Conyers IIIs branscherfarenhet att leda sin NFT-plattform

Crypto.com tillkännagav utnämningen av Joe Conyers III som EVP för sin NFT-plattform. Dessutom är Crypto.com den snabbast växande kryptoappen med över 10 miljoner kunder över hela världen. Det ger användarna många innovativa funktioner, till exempel Crypto.com Visa Card, Crypto.com Exchange och DeFi Wallet. Eftersom NFT-marknaden exploderar idag och för att ytterligare utöka dess funktioner kommer Crypto.com att lansera en NFT-plattform som bara är inbjuden. Denna NFT-plattform kommer att innehålla världens främsta artister, idrottare och sportligor. Joe Conyers III har över ett decennium av erfarenhet inom musikindustrin, som stödde över en miljon artister och skapare. Nyligen tjänstgjorde han som chefsstrategichef på Downtown Music Holdings, och vid Downtown grundade han låtskrivaren royalty collection-tjänst Songtrust. Därför kommer kombinationen av hans oöverträffade erfarenhet och Crypto.com att öka tillväxten på NFT-marknaden.

ZeroSwap | Polygonintegration för att förbättra Fundraising & Token Sales Platform

ZeroSwap tillkännagav integrationen av Polygon (Tidigare Matic) den ZeeDO för att öka insamling och tokenförsäljning för företag. Dessutom är ZeroSwap ett flerkedjigt kompatibelt decentraliserat utbyte som syftar till sömlösa transaktioner med nästan noll avgifter. Nyligen har ZeroSwap utvecklat sin DEX-erbjudandeplattform med namnet ZeeDO, som gör det möjligt för företag att lansera tokens på flerkedjor. Polygon omvandlar Ethereum Network till ett flerkedjigt system med sin förbättrade infrastrukturutvecklingsplattform. Därför hjälper denna integration till att använda Layer 2-funktionerna och göra snabbare och billigare transaktioner. Dessutom kommer ZeeDO att använda Polygons VRF (randomizer), som drivs av Chainlink, för att ge 100% transparens och rättvisa i token distribution.

Elrond samarbetar med Unmarshal för att öka interoperabla data för tvärkedjiga DeFi-applikationer

Elrond samarbetar med Unmarshal för att förbättra DeFi-applikationer med flera kedjor. Enligt tweeten kommer teamet att fokusera på att överbrygga Elrond-data till Unmarshal-lagret. Detta kommer att ge utvecklare möjlighet att skapa värdefulla verktyg som aviseringar, översikter, enhetliga skattemoduler, DeFi-översikter och mer. För att förbättra infrastrukturen och göra den mer utvecklarvänlig kommer Unmarshal att lansera en portal inom en snar framtid. Dessutom är Unmarshal ett flerkedjigt DeFi-datanätverk som erbjuder en avancerad lösning för att stärka DeFi-landskapet. Därför kommer denna koalition att hjälpa Elrond att integreras med komplexa applikationer, vilket i sin tur ökar tillgången till eGold och andra inhemska tillgångar till sin blockchain.

Ocean Protocol tappar polygon för att förstärka smarta kontrakt med låga gasavgifter

I den sista biten av kryptonyheter för idag har vi Ocean Protocol samarbetar med Polygon (tidigare Matic) att ta med Web3 Data Economy-verktyg i sin kedja. Enligt tweeten kan användare nu använda Ocean Market för att byta, dela och konsumera datatillgångar i Polygon. Utöver detta kan dApp-utvecklare använda havsbibliotek och frontend-element (reagera krokar, marknadsföra) med Polygon. Detta gör det möjligt för tokeninnehavare att flytta sitt OCEAN till Polygon som mOCEAN-tokens och vice versa eftersom Polygon Network möjliggör överbryggning av tokens över nätverk. Därför kan användare använda mOcean-överbryggade tokens för att njuta av Polygons låga gasavgifter. Dessutom har OCEAN för avsikt att öka med en ökad användningsvolym och dess token-utbud fördelas över tiden för långsiktig tillväxt och hållbarhet.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link

Source link