Top Crypto News: 04/13 – Cryptocurrency News – Altcoin Buzz

Av | april 13, 2021


Idag registrerade Bitcoin-priset en ny rekordhög nivå på 63 578 dollar och handlas nu till $63 062. Under tiden ingick också den näst största kryptovalutan, Ethereum, i ett nytt högt territorium genom tiderna och handlar nära 2 296 dollar.

Låt oss ta reda på några intressanta kryptonyheter för idag.

Injektivprotokoll | Harmony-integration för att utveckla innovativa kedjekedjor

Injektivprotokoll tillkännagav en integration med Harmoni för att förbättra kedjekedjan. Harmony är ett komplett EVM-kompatibelt skärpningsprotokoll, som syftar till att mildra problem med Ethereum-applikationen, såsom höga gasavgifter, långsam finalitet och dålig skalbarhet. Med den här integrationen kan användare använda Harmony-baserade tillgångar såväl som dess inbyggda token (ONE) på Injective. Dessutom kommer injektionsanvändare att få tillgång till de nya derivatprodukterna, som bygger på Harmony. Dessutom kan användare också utnyttja hävstångshandel med nya tillgångar som ett Harmony-baserat index.

New York Stock Exchange samarbetar med Crypto.com för att fira de första handelsnftarna

De New York Stock Exchange (NYSE) samarbetar med Crypto.com för att starta NFT-serien. Dessutom heter laget denna serie Den första handeln, som består av präglade aktier i berömda företag. Dessa första NYSE-NFT: er inkluderar Spotify, Unity, DoorDash, Snowflake, Roblox och Coupang. Med detta partnerskap finns dessa samlarobjekt tillgängliga på Crypto.com NFT-marknaden, som är en exklusiv plattform för att samla och handla NFT på olika områden som konst, underhållning, sport och många fler. Dessutom har teamet planer på att lansera fler NYSE NFTs inom en snar framtid för att öka det bredare antagandet av NFTs.

Ursprungsprotokoll | Google Cloud Marketplace-partnerskap för att öka den vanliga NFT-adoptionen

Ursprung samarbetar med Google Cloud Marketplace för att utöka antagandet av NFT. Med denna koalition kan användare ställa in Dshop på Google Cloud Platform för att skapa innovativa NFT. Dessutom kan användare lista präglade NFT på Dshop, och köpare kan köpa dessa via ETH- eller ERC-20-tokens på Dshop. Speciellt är Origin en av de översta säljarna i NFT-rymden, och användare kan använda sin plattform för att bygga peer-to-peer-marknadsplatser och e-handelsapplikationer. Därför kommer detta att bidra till att öka den vanliga antagandet av NFT.

Orion Protocol listade SUSHI som handelspar med BSC- och ETH-kedjor

Orion-protokollet tillkännagav tillägget av SUSHI till Orion Terminal över BSC- och ETH-par. Tillsammans arbetar nu båda lagen för djupare integration och för tillgång till terminalen. I synnerhet, SushiSwap är en av de bästa decentraliserade börserna, och dess styrningstoken heter SUSHI. Orion är en DeFi-plattform som aggregerar likviditeten hos olika kryptomarknader till ett ställe för att lösa de största problemen med DeFi-rymden. Därför kommer SUSHI med denna sammanslagning att exponeras för en mycket större användarbas och Orions tillgångar har ökat till 35, med 582 omsättbara par.

ARPA | Litentry-partnerskap för att höja decentraliserad datasäkerhet med MPC

I den sista biten av kryptonyheter för idag har vi ARPA samarbetar med Litteratur för att stärka decentraliserad datasäkerhet. Litentry är ett kedjeaggregationsaggregationsprotokoll som länkar identitetsberäkning över olika nätverk med fullständig transparens och decentralisering. Med detta partnerskap kommer teamet att använda MPC-protokollet för att analysera användarens on-chain och off-chain data kryptografiskt. Vidare kommer detta att förbättra standarden för decentraliserad identitet med största säkerhet. Noterbart är att flerpartsberäkning (MPC eller SMPC) är ett kryptografiskt protokoll som distribuerar en beräkningsprocess över flera parter. Därför kommer detta protokoll att öka decentraliserad datasäkerhet.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link

Source link