Top Crypto News: 04/10 – Cryptocurrency News – Altcoin Buzz

Av | april 11, 2021


Bitcoin-priset har berört $ 61.000 för första gången denna månad och handlas nu till $ 60,188. Under tiden har den näst största kryptovaluta, Ethereum, registrerat ett nytt högt pris idag och handlas nära 2 132 dollar.

Låt oss granska några intressanta kryptonyheter för idag.

Plasmafinansiering | UniLend-integration för att öka likviditeten och maximera avkastningen

Plasma Finance tillkännagav integrationen av UniLend in i DeFi-aggregat för att öka avkastningen och tillhandahålla likviditet till deras plattform. Med denna integration kan både vanliga användare och likviditetsleverantörer få tillgång till användbar data. Vidare skulle UniLends DEX-räntor och avkastning på likviditetspooler vara tillgängliga på Plasma-gränssnittet. Utöver detta kan UniLend-likviditetsleverantörer överbrygga fler DeFi-användare för att maximera sin avkastningsproduktion samtidigt som de använder Plasma Finance unika DEX-aggregator. Dessutom kommer Plasma Finance att optimera UniLend-ekosystemet genom att tillhandahålla realtidsdata till likviditetsleverantörer (LP), som hjälper till att hitta de bästa avkastningsgenererande LP-poolerna.

Theta Network startar världens första NFT-marknadsplats i realtid med World Poker Tour

Theta Network samarbetar med World Poker Tour att lansera världens första NFT-marknadsplats i realtid på sin plattform. Dessutom är Theta Network en av de ledande plattformarna för videoleverans och streaming med blockchain-teknik. World Poker Tour (WPT) är ett främst namn inom internationellt spel och underhållning. Vidare är det en unik show med varumärkesnärvaro i landbaserade turneringar, tv, online och mobil. Med denna koalition skulle över 140 miljoner tittare världen över få en chans att delta i NFT-droppar och auktioner i realtid under direktsändning av tv och kabel. Detta är särskilt säsong XVIII i World Poker Tour-showen, och dess sändning börjar den 18 april på Bally Sports Networks rikstäckande.

Salesforce Director of Strategy & Architecture Statement About Vechain pressade priset till nya all-time highs

VeChain meddelade att Salesforce Director of Strategy & Architecture nämnde dess användningsfall. Vechain har redan hjälpt mycket i den nuvarande pandemin genom sin leveranskedjemodell. Vidare tar Vechain detta till nästa nivå genom att arbeta med att lösa förtroendefrågan mellan intressenter. Imponerande, den Director of Strategy & Architecture på Salesforce, Daniel Nortje, har gett överdådig beröm till VeChainThor offentliga blockchain. Utöver detta kommer Salesforce CRM att integreras med VeChainThor-plattformen för att lösa viktiga affärsutmaningar.

I hans personlig blogg, Sa Nortje, ”Den största fördelen med att arbeta med VeChain var enkelheten i integrationen. VeChain tillhandahåller en Blockchain-as-a-Service-plattform, vilket innebar att jag inte behövde tillhandahålla någon mellanliggande arkitektur själv. Från vad jag har sett är detta unikt för VeChainThor offentliga blockchain och jag tyckte att det var en mycket bra idé, särskilt för organisationer som inte nödvändigtvis vill investera i fler system för att underhålla. “

Detta tillkännagivande framhålls särskilt som en anledning till det senaste VETERINÄR prisuppgång. I början av februari 2021, VETERINÄR handlade på 0,0248 dollar. Sedan dess har det stigit över 400% under de senaste månaderna och nått en ny rekordhög nivå av 0,1495 dollar i dag.

Enligt det tekniska diagrammet, om VETERINÄR har detta stöd av 0,1363 dollar, då kommer det att visas $ 0.1604 och 0,1981 dollar nivåer. På baksidan, om VETERINÄR inte kan upprätthålla detta stöd, då kan det leda till en ytterligare nackdel mot trendlinjestödet vid 0,11153 dollar område.

VET

Källa: TradingView.com

Insatt | Injektivprotokollpartnerskap för att främja institutionell antagande för INJ-staking

Insatt samarbetar med Injektiv för att locka institutionell adoption för INJ-insatser. Dessutom hjälper Staked till att öka mängden institutionella investerares krypto genom insättning och utlåning på ett tillförlitligt och säkert sätt. Imponerande stöds Staked av några av de största förstklassiga investerarna som Pantera, Coinbase Ventures, Winklevoss Capital och mer. Därför kommer detta samarbete att bidra till att öka den institutionella antagandet och öka insättningen av INJ-tillgångar på ett reglerat sätt.

Frontier | SushiSwap-samarbete för att spåra, hantera och förbättra likviditeten

I den sista biten av kryptonyheter för idag har vi Sushi som samarbetar med Gräns att använda sitt gränssnitt för att spåra och tillhandahålla likviditet på SushiSwap. Frontier är ett kedje-agnostiskt DeFi-aggregeringsskikt som hjälper användare att spåra och hantera DeFi-positioner. Denna integration hjälper Sushi-användare att spåra, hantera och tillhandahålla likviditet till alla sushi-pooler direkt från Frontier DeFi-gränssnittet. Dessutom skulle Frontier DeFi Mobile-gränssnittet ge en one-stop-shop för handel och staking av tillgångar, samt att spåra hela DeFi-portföljen.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link