Top Crypto News: 04/07 – Cryptocurrency News – Altcoin Buzz

Av | april 8, 2021


Efter att ha genomgått en skarp korrigering, slog Bitcoin 55.988 dollar och handlas nu till $56 464. Under tiden har den näst största kryptovalutan, Ethereum, sjunkit under regionen $ 2000 och handlas nära $ 1 994.

Låt oss ta reda på några intressanta kryptonyheter i detalj.

1 – Säkringsnätverk | Binance Smart Chain Bridge för att höja driftskompatibiliteten och åtgärda problem med höga gasavgifter

Säkringsnätverk tillkännagav lanseringen av en tvåvägsbro med Binance Smart Chain (BSC). Enligt pressmeddelandet skulle denna bro öka interoperabiliteten och minska Ethereums problem med höga gasavgifter. Vidare tillåter denna bro användare att flytta alla ERC-20-token från Fuse Network till Binance Smart Chain och vice versa. I synnerhet är endast överlindad Ether (WETH) överbryggning tillgänglig. Teamet har dock planer på att öka fler tokens, inklusive den inhemska Fuse Token (SÄKRING) för att överbrygga mellan båda nätverken inom en snar framtid.

2 – Chiliz utnyttjar investeringar från proprietärt handelsföretag för hopphandel för att öka sina fans

Den blockchain-baserade sporttokenplattformen, Chiliz, fick investeringar från ett eget handelsföretag, Jump Trading. Det Chicago-baserade egna handelsföretaget grundades för 20 år sedan. Detta företag är specialiserat på algoritmiska och högfrekventa handelsstrategier. Enligt VD Alexandre Dreyfus, skulle detta engagemang hjälpa till att utöka antagandet av Chiliz-tokens på diversifierade marknader. Nyligen lanserade några av de största lagen sina fan-tokens på Chiliz blockchain, som Manchester City, Barcelona och AC Milan.

3 – e-pengar avslöjar sin första tvärkedjiga Ethereum Bridge med Uniswap Launch

e-pengar tillkännagav lanseringen av sin första tvärkedja Ethereum-bron. Enligt tweet är detta en tvåvägs tokenbro som underlättar ERC-20 tokenöverföringar mellan e-pengar och Ethereum. E-Money-protokollet erbjuder ett brett spektrum av räntebärande valutastödda stablecoins, där varje token backas upp av en reserv av tillgångar i sin underliggande valuta. Därför skulle detta samarbete med Ethereum Network stärka kryptolikviditeten. Särskilt med den här bron, namnet e-Money token NGM finns också på Uniswap för att användare ska kunna handla på en av de största DEX-enheterna.

4 – DAFI | Oddz Finance Partnership för att förbättra belöningar och ekonomisk modell

DAFI-protokollet samarbetar med Oddz Finance att integrera dTokens i Oddz-nätverket. Oddz är en säker och decentraliserad plattform som erbjuder en inbyggd Oracle-lösning för sömlös on-chain optionshandel. Med denna koalition kommer Oddz att utforma nya spelmodeller samtidigt som han använder Dafi Protocols syntetiska dTokens i sin plattform. Vidare kommer dessa dODDZ-tokens att fungera för att mildra pris / leveransvolatilitet från Oddz-plattformen. Dessutom skulle detta hjälpa till att bygga genomförbara incitament och en ekonomisk modell som stimulerar nätverksefterfrågan och antagande av symboler.

5 – Spegelprotokoll | EasyFi-samarbete för att möjliggöra tokeniserade aktier och råvaror på BSC

I den sista biten av kryptonyheter för idag har vi Spegelprotokoll samarbetar med EasyFi ekosystem för att möjliggöra tokeniserade bestånd och råvaror. Dessutom lanseras dessa tokeniserade aktier och råvaror, såsom olja, som säkerhetsmarknader på EasyFi-utlåningsprotokollet. Vidare har laget planer på att lansera diversifierade tillgångar som Facebook, Apple, Amazon, Google, Netflix och mer. Imponerande blir EasyFi det första Layer 2 DeFi-protokollet som ger tokeniserade aktier och verkliga tillgångar som utlåningssäkerhet. Dessutom kan de användare som innehar speglade tillgångar (mAssets) ta lån mot sina tokeniserade lager- och råvarupositioner på EasyFi-protokollet i Binance Smart Chain. Dessutom kan användare också låna stallmynt såsom USDC, BUSD och DAI mot dessa säkerhetstillgångar.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link