Top Crypto News: 04/03 – Cryptocurrency News – Altcoin Buzz

Av | april 4, 2021


Vid tidpunkten för publiceringen handlar Bitcoin på $57,085. Under tiden handlas den näst största kryptovalutan, Ethereum, nära 2 010 dollar. Dessutom nådde den totala börsvärdet en ny tid på över $ 1,99 biljoner dollar.

Låt oss diskutera några intressanta kryptonyheter i detalj.

1 – Harmoni | Hypermine Collaboration to Enhance Decentralized Security & DID Technology for DeFi Ecosystem

Harmoni samarbetar med Hypermin för att skapa decentraliserad säkerhet och DID-teknik för DeFi-ekosystemet. Hypermine erbjuder en autentiseringslösning som skyddar användardata genom att ansluta digital identitet till blockchain. Samarbetsvilligt skulle teamet skapa ett DID-registerlager i Harmony-nätverket. Detta gör det möjligt för Harmony-nätverksanvändare att använda Hypersigns lösenfria autentiserings-, verifierings- och auktoriseringstjänster. Förutom detta skulle Hypersign-användare få Harmonys låga transaktionsavgifter.

2 – ICON går med i Polkadot Ecosystem för att integrera Parachain Cross-Chain Network

IKON meddelade att det gick med i Polkadot ekosystem för att förbättra nätverket med parachains. Med denna integration kommer de fyra bästa fallskärmskandidaterna i Polkadot Ecosystem att överbrygga till ICON: s Blockchain Transmission Protocol (BTP). Dessa fallskärmar inkluderar Acala, Moonbeam, Edgeware och Plasm. Vidare kommer detta att göra det möjligt för ICON att direkt interagera med applikationer för alla fyra fallskärmar. Dessutom skulle detta möjliggöra överföring av token över nätverk, smarta kontraktsinteraktioner över nätverk, NFT-överföringar över nätverk och mer.

3 – ChainGuardians | Tidal Finance Integration för att tillhandahålla NFT & DeFi-försäkring

ChainGuardians samarbetat med Tidal Finance att anställa NFT och DeFi-försäkring. Tidal Finance är en plattform som erbjuder försäkring av tillgångar och blockchains mot hacking och andra oetiska problem. Med denna integration skulle ChainGuardians använda den decentraliserade försäkringsmodellen för Tidal Finance på hela sitt ekosystem. Vidare kommer detta att skydda användarnas medel samtidigt som ytterligare ett säkerhetsskikt läggs till i DeFi och NFT. Dessutom har teamet också planer på att starta sin första täckningspool.

4 – Injektiv | Partnerskap för Big Data Protocol för att skapa handelsderivat & Boost Oracle Market

Injektivprotokoll samarbetar med Big Data Protocol (BDP) för att skapa och handla derivatprodukter. Detta samarbete skulle göra det möjligt för användare att handla datatoken med hävstång, som är baserade på datatoken för bALPHA och BDP. Utöver detta kan användare spåra alla datatoken i BDP-ekosystemet medan de använder en token. Dessutom kommer användarna att få alternativ för att designa nya index, dataspårningsmarknader etc. Injektiv kommer att skapa eviga och utgå terminskontrakt genom sin EVM-kompatibla DeFi-exekveringsmiljö. Dessutom kommer detta partnerskap också att stärka BDP Oracle Market, samtidigt som klyftan mellan dataleverantörer, orakler och kryptoprojekt överbryggas.

5 – Kedjelänk | Polkadot | Kusama kedjor Samarbete för att öka fallskärmar med prismatningar

I den sista biten av kryptonyheter för idag har vi Kedjelänk tillkännage integrationen av sina prismatningar i Polkadot och Kusama kedjor. Med denna integration kommer de kontrakt som går över Polkadot-ekosystemet att få tillgång till Chainlink-prisflöden. Dessutom är dessa prismatningar mer tillförlitliga, uppdaterade och manipuleringssäkra, vilket kommer att ge de nya produkterna och marknaderna möjlighet. Vidare kan utvecklare använda detta för att skapa högpresterande DeFi-applikationer på olika fallskärmar. Dessutom kommer Polkadot-utvecklare att få tillgång till ett brett spektrum av dataflöden och beräkningar utanför kedjan inom en snar framtid.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link

Source link