TOMO-prisförutsägelse – teknisk analys – Altcoin Buzz

Av | mars 30, 2021


TomoChain blockchain och produktekosystem möjliggör utveckling av högpresterande blockchain-projekt. En rad originalfunktioner och protokoll är utformade för att stödja hastighet, integritet, användbarhet och likviditetsbehov i en och samma plattform.

Tomos uppdrag är att påskynda miljontals användare. De planerar att göra det genom att ge dagens applikationer teknik som döljer Blockchain-friktionen, samtidigt som de underliggande fördelarna bibehålls. Det blir intressant hur TOMO-priset reagerar på all utveckling som händer runt TOMO.

TOMO X

Detta Layer-1-protokoll ger den snabbaste DEX-upplevelsen hittills och en nästan nyckelfärdig lösning för att starta en decentraliserad Exchange med bara några få steg.

TOMO Z

Du kan utfärda tokens där transaktionsavgiften betalas av token själv. Detta är perfekt för integration i vanliga applikationer som söker säkerheten för blockchain-teknik.

ATT MOPPA

Tomochain tillhandahåller en omfattande sekretesspaket som levererar de snabbaste integritetstransaktionerna, Dapp-integration, stöd för flera kedjor och privat tokenutfärdande med regelefterlevnad kan enkelt göras på Tomochain.

Låt oss granska TOMO-priset

TOMO / USD Pris förutsägelse

tomo

TOMO handlas för närvarande över 0,618 fib till 2,60 $. Den har ett anständigt stöd på $ 2,26 vilket är 0,382 fib och ett starkt stöd på $ 2,13. Alla dessa 3 områden är “köpzoner”. Du kan DCA dina poster på dessa nivåer. Om TOMO stannar ovanför dessa supportzoner kan vi börja se ett steg mot $ 2,84, $ 3,14, $ 4,02, $ 5,45 och $ 6,88. Underlåtenhet att hålla supporten till $ 2,13 kan leda till en nedgång mot $ 1,70 och $ 1,47 så din stoppförlust bör vara strax under $ 2,13 för din långa position.

TOMO handlas för närvarande till 2,72 dollar med ett börsvärde på 220 930 287 dollar. Dess 24-timmars handelsvolym var $ 31 259 134.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Bilder med tillstånd av TradingView.

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategier är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.Source link