Terra Virtua Partners Ethernity Chain för att förbättra NFT: er – Affärspartnerskap – Altcoin Buzz

Av | mars 29, 2021


Ethernity Chain-teamet tillkännagav nyligen ett nytt partnerskap med Terra Virtua, en plattformsövergripande plattform som spänner över PC-, webb- och mobil VR / AR-miljöer.

Terra Virtua Kolect-plattformen är ett icke-fungibelt token (NFT) ekosystem för NFT-skapare och samlare. Detta NFT-ekosystem erbjuder också NFT-skapare en kuraterad marknadsplats för att hjälpa dem interagera.

Å andra sidan är Ethernity Chain en plattform som erbjuder NFT: er med begränsad upplaga skapad av artister och välkända skapare. Som en community-orienterad plattform har Ethernity Chain autentiserats NFT: er för populära namn som Muhammad Ali-gården, Michael Rubin och Winklevoss-tvillingarna.

Terra Virtua ger ny dimension till NFT

Terra Virtua ger gradvis en ny dimension till NFT-enheter genom sin underhållningsfokuserade plattform. De tillåter också NFT: er visas på PC, mobil, webb, förstärkt verklighet och snart i virtuell verklighet. Med detta har plattformen skapat en ny dimension i NFT-rymden.

Terra Virtua VD och grundare, Gary Bracey, sa, ”Vi har varit enormt imponerade av effekterna som Ethernity har gjort i kryptorummet inför deras lansering. Plattformen som Nick och hans team bygger och de relationer de har på plats är väldigt spännande. Vi känner att deras erbjudande kompletterar vår uppslukande plattform för att verkligen hjälpa till att driva utrymmet framåt. ”

Fler möjligheter för Terra Virtua och Ethernity Chain

Detta partnerskap syftar till att kombinera portföljen av artister i Ethernity med de avancerade funktioner inom blockchain som tillhandahålls av Terra Virtua Kolect. Tillsammans med Ethernity-kedjan har de båda förmågan att ändra metoden för produktion, marknadsföring och även konsumtionen av digital konst, särskilt när det gäller förstärkt verklighet och virtuell verklighet.

Ethernitys grundare och VD Nick Rose sa, ”Ethernity är glada att tillkännage detta nya strategiska partnerskap. Vi har jobbat hårt för att leverera en fantastisk NFT-upplevelse genom att ansluta till vanlig kultur. Terra Virtua fokuserar på att ta digitala samlarobjekt till en ny, uppslukande dimension. Det är en kraftfull kombination. Vi är mycket glada för framtiden ”

I synnerhet hoppas samhällsmedlemmarna på båda plattformarna att utforska nya möjligheter som detta nya partnerskap kommer att ge.

Innan nu, Terra Virtua meddelat att de kommer att lista i Binance Innovation Zone. Enligt det officiella tillkännagivandet kommer Innovation Zone också att stödja TVK/ BTC- och TVK / BUSD-handelspar.

ERN, TVK-pris

Från tidpunkten för publicering, Ethernity Chain pris var $ 61,11 med en 24-timmars handelsvolym på $ 31,661,111. ERN-priset sjönk också med 4,5% under det senaste dygnet. Dessutom har den en cirkulerande tillgång på 4,3 miljoner ERN-mynt och en maximal tillgång på 30 miljoner. Uniswap (v2) är också den nuvarande mest aktiva ERN-marknaden.

När det gäller TVK, den infödda symbolen för Terra Virtua, är det handel till 0,799375 dollar, med ett börsvärde på 174 758 305 dollar och en handelsvolym 24 timmar på 32 569 389 dollar. Sammantaget har myntet stigit 10% under det senaste dygnet.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.Source link