Stor ny! Firo integreras med Binance Smart Chain – produktutgåva och uppdateringar – Altcoin Buzz

Av | april 1, 2021


Firo, tidigare känt som Zcoin, har meddelat sin integration med Binance Smart Chain (BSC). Enligt den officiella bloggen har denna integration introducerat stöd för BEP-20 FIRO och Binance Bridge. Medan denna bro stöder sömlös konvertering mellan native och BEP-20 FIRO, kommer den att låsa upp likviditet mellan blockchain för token

Denna integration är en bit stora nyheter för projektet som är på väg att återaktivera Lelantus, dess nya integritetsbetalningsprotokoll. Primärt eftersom den inbyggda FIRO en gång konverteras till BEP-20-versionen njut av stöd från Metamask, Trust Wallet, Binance Chain Wallet och mer. Dessutom kan användarna njuta av direkta uttag av FIRO (BEP-20) på Binance Exchange.

För att inte glömma, stFiro, de tokens som sitter i masternoder inslagna som en ERC-20-token kommer också att läggas till BSC med denna integration.

Interoperabilitet kontra integritet

Med implementeringen av Lelantus-protokollet på mainnet i januari 2021 introducerade Firo “on-by-default” integritet. Detta skulle säkerställa att transaktionerna som skickas med officiella plånböcker förblir privata. I grund och botten skulle användarna behöva välja integritet uttryckligen. Teamet var dock tvungen att inaktivera det för att undersöka misstänkta transaktioner i februari 2021. Nyligen släppte laget en video som talade om Lelantus-reaktiveringen och händelserna kring den.

Enligt den officiella bloggen kommer BEP-20 FIRO inte att njuta av samma nivå av integritet som de inhemska tokens. Men för att göra det användbart för olika ändamål är dess deltagande i multi-blockchain-ekosystemet mycket viktigt. Det är därför teamet arbetar med andra populära kedjor för integrationer. Effektivt kommer detta att öka användningen av tokens.

FIRO Pris

Under det senaste dygnet har token ökat med över 4,1% och handlas nära $ 9,55 vid tidpunkten för pressen. Kassa vår teknisk analys av denna revolutionerande integritetspolicy.

Source linkSource link