Splyt Core-finansiering övertecknades med $ 350 miljoner, höjer $ 2,2 miljoner – finansiering och finansiering – Altcoin Buzz

Av | mars 26, 2021


Splyt Core tillkännagav att de har slutfört en finansieringsrunda som “tecknade över $ 350 miljoner, vilket samlade totalt 2,2 miljoner dollar.”

Byggt runt eNFT samlade Splyt Core open source-protokoll anmärkningsvärda deltagare i sin just avslutade finansieringsrunda. Deltagarna i insamlingen inkluderar även Bigcoin Capital, Master Ventures och Kyros Ventures.

Intrånget av Splyt Core i e-handelsutrymmet

Splyt Core gör sig redo att lansera i e-handelsutrymmet med en plan för att demokratisera det snabbt växande utrymmet. Syftar till att bli “Marketplace of Marketplaces”, Splyt Core hoppas kunna sätta takten för antagandet av decentraliserat protokoll i alla branscher.

Dessutom är ett annat ambitiöst mål för Splyt Core att föra innovationer till e-handelsutrymmet. Som ett resultat har Splyt Core standardiserat sändningskontrollprotokollet för e-handel icke-fungibla token (TCP / eNFT). TCP / eNFT-standarden visar inte bara att Splyt Core regleras av internt protokoll för rättvisa, utan visar också flexibiliteten i dess styrning genom konsensus.

Splyt Core-appen gör det också möjligt för befintliga e-handelsbutiker att plugga och spela. Detta innebär att befintliga butiker enkelt kan integreras i Splyt Core’s lager-2 eNFT-infrastruktur. Splyt Core stöder för närvarande plugin-program från flera e-handelssajter som Magento, Shopify och Woocommerce.

Splyt Core som pionjärer för NFT

Användningen av NFT växer snabbt i kryptoutrymmet. Enligt Cyrus Taghehchian, VD och grundare av Splyt, bidrog Splyt Core till framväxten av NFT.

”Splyt konceptualiserade faktiskt NFT-användningsfallet långt före det nuvarande frenet – vi hjälpte till att pionjera det. Splyt prydde NFT under 2017, också långt innan ERC-721 introducerades 2018. Sedan dess har vi byggt ut tekniken, säger Taghehchian.

Det första användningsfallet för Splyt är Maison Du, som utvecklades för att möta behoven hos lyxindustrin. Maison Du hoppas kunna lansera med över 2000 varumärken, dotterbolag och butiker. Som utgångspunkt kommer detta att sätta takten för att fler märken går med i ekosystemet.

Enligt Cyrus Taghehchian: ”Vi är unika i detta utrymme eftersom vi är ett av få företag med en befintlig produkt som löser verkliga problem. Problemen med detaljhandel och e-handel är allmänt kända, så våra lösningar känns nästan som en bra idé för många. Det är avgörande för vår framgång och också avgörande som driver det intresse som Splyt har genererat. ”

Nyligen har vi diskuterades NFT och om hype runt dem kommer att vara hållbar.

Source linkSource link