Sienna går med i det hemliga nätverkets ekosystem – affärspartnerskap – Altcoin Buzz

Av | mars 31, 2021


Sekretessfokuserat DeFi-protokoll Sienna är planerat att lanseras nästa månad. Protokollet är inriktat på att underlätta integritetscentrerad utlåning, lån och handelsaktiviteter. För att uppnå detta har det anlitat stöd från blockchain-plattformens hemliga nätverk.

Secret Network kommer alltid att ge Sienna DeFi-protokollet förstklassig integritet. Enligt tjänstemannen blogginlägg, Sienna är planerad till live i april 2021.

Siennas historia

Namnet Sienna erhölls från en viktig handelsstad i Italien. Blogginlägget konstaterar att decentraliserad ekonomi, bank och kryptografi går tillbaka ända till 1100-talet där ekonomiska brott ägde rum på de farliga vägarna i Europa. Eftersom Sienna var en handelsstad var banditer, rån och kupor vanliga händelser för handlare som flyttade in och ut ur staden. Dessa rån och höjningar ägde rum så ofta att biskopen i Sienna föreslog en plan för att sätta stopp för dem.

Han föreslog vad vi kan hänvisa till som den första illustrationen av decentraliserad ekonomi (DeFi). Biskopen erbjöd lån till handlare i Sienna och gav dem bevis på medel i form av ett krypterat dokument. I gengäld fick han både ränta och säkerheter.

I linje med detta inrättades flera pengaröverföringsplatser av riddarna. Dessa gjorde det möjligt för handlare att sätta in medel i regionen Veneto och sedan enkelt flytta till handel i Venedig och Sienna utan risken att förlora sina pengar eller varor.
En gång i staden kunde handlare sedan enkelt ta ut sina pengar på någon av riddarernas tempelplatser med de krypterade dokumenten. Vid den tiden kunde bara templarerna dekryptera dessa dokument.

Sienna, enligt sitt blogginlägg, vill “bli den de facto standarden i sekretess-första DeFi.” Plattformen planerar också att bygga “på axlarna på jättar som kom före.”

Mer om Sienna Network

DeFi-protokoll ökar, men de flesta är bristfälliga på grund av att de inte är privata. För att pengar ska vara säkra måste de vara privata och spårbara. De flesta av dagens DeFi-protokoll bygger på Ethereum blockchain som för närvarande lider av allvar problem med skalbarhet. Det är här det föreslagna Sienna DeFi-protokollet kommer in. Protokollet kommer också att vara driftskompatibelt och säkerställa att handel, utlåning och upplåning är både privat och skalbar.

Sienna har avslöjat planer på att lansera sin “integritets-första front-running resistenta AMM” i april 2021. AMM kommer också att göra det möjligt för intresserade användare att byta SNIP-20-tokens. Intressant är att SIENNA-token, nätverkets styrningstoken, också kommer att visas i mitten av april. Användare som bland annat deltar i likviditetsbrytning i nätverket får sina intäkter i SIENNA.

Användare har också tillgång till det nyligen slutförda Hemligt nätverk bro för ERC-20-tokens. Det finns planer på att lägga till stöd för Binance Smart Chain och därigenom utöka nätverkskompatibiliteten med både Ethereum-kedjan och andra nätverk.

Sekretess – oumbärlig för Sienna

Den framgångsrika lanseringen av den föreslagna Sienna DeFI är beroende av integritet. Sekretess är kärnan i det föreslagna nätverket. Intressant är att integritet är bortom att hålla transaktionsparter anonyma; det inkluderar också att ge relevanta parter rätt mängd information som de behöver. Detta bör göras utan förlust av integritet

Eftersom integritet är ett grundläggande krav för det föreslagna nätverket förväntas det att Secret Network är sadlade med detta ansvar. Enligt det officiella blogginlägget finns det ett antal skäl till varför Secret Network var det självklara valet. För det första är det det allra första blockchain-nätverket som använder krypterad ingång och utgångar, liksom ett krypterat tillstånd för smarta kontrakt.

Sienna fokuserar på Ethereum för tillfället. Snart kommer den att gå mot blockkedjor som Binance Smart Chain (BSC), Polkadot, Cosmos, etc.

SCRT-pris

Vid tidpunkten för publiceringen var SCRT-token handel till 2,82 US $, med ett börsvärde på 197 076 933 USD och en handelsvolym 24 timmar på 3 762 238 USD.

Gå också med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om krypto- och blockchain-utrymmet på Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link