SHR-prisförutsägelse – teknisk analys – Altcoin Buzz

Av | mars 31, 2021


ShareRing har skapat det första riktigt säkra, mångsidiga personliga informationsvalvet.

Du kan lagra dina verifierbara dokument, inklusive ditt pass, nationellt ID, körkort, Covid-testresultat och vaccinationscertifikat, säkra i vetskapen att bara du bestämmer hur och när de kommer åt eller används. Denna funktion av ShareRing kommer definitivt att påverka SHR-priset.

ShareRing-appen har funktioner som nämns nedan:
  1. Det ger förtroende, kontroll och öppenhet till dig, informationsinnehavarna, genom vårt mycket säkra, effektiva och verkligt globala ekosystem.
  2. De har skapat en sömlös och mycket säker plattform som gör att du säkert kan använda din personliga information och dina dokument för att komma åt flera branscher och tjänster, allt från en app.
  3. Den lagrar all din identitetsinformation, personlig information och verifierbara dokument i ditt krypterade personliga informationsvalv. Ditt valv är själv suveränt, vilket innebär att det bara lagras på din personliga enhet, inte på våra system, vilket ger dig fullständig kontroll och integritet om din information.
ShareRing-ID

Du får ett ShareRing-ID som innehåller all din personliga information som är krypterad och mycket säker. Detta ger dig fullständig kontroll över dina data och du kan komma åt den var som helst. Du kan använda detta ID för hälsokontroll, resor, uthyrning, utbildning, anställning, finansiella tjänster etc.

Låt oss granska SHR-priset.

SHR / USD – Prisförutsägelse

SHR

SHR handlas för närvarande över supportzonen på $ 0,0857 vilket är ett svagt stöd. Det har framgångsrikt vänt motståndet på $ 0,0726 för att stödja. 0,0726 $ och 0,0857 $ är bra områden för att lägga långa bud. Så länge SHR är över 0,0726 $, kan vi börja se ett steg mot $ 0,1069, $ 0,1162, $ 0,1624, 0,2180 $ och 0,2735 $. Underlåtenhet att hålla supporten på $ 0,0726 kan leda till en nedgång mot $ 0,0550.

SHR handlas för närvarande till $ 0,0940 med ett börsvärde på $ 229,154,161. Dess 24 timmars handelsvolym var $ 3 376 523.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Bilder med tillstånd av TradingView.

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.Source link