Säkringsnätverk Partnerskap för e-pengar möjliggör Stablecoin-alternativ – Altcoin Buzz

Av | april 6, 2021


e-Money tillkännagav nyligen sitt partnerskap med Fuse Network.

Partnerskapet mellan Fuse Network och e-Money är centrerat kring att påskynda den vanliga antagandet av stablecoins. Med detta partnerskap kommer e-pengar att kunna integrera sin stablecoin-svit i Säkringsnätverk.

Att föra e-Money’s Stablecoins till Fuse Network

Fuse samarbetar med e-pengar för att göra det möjligt för användare att flytta sina e-pengar-stallmynt till Fuse Network. Detta kan göras av skapa en bro som kommer att länka Fuse Network till e-Money-protokollet. När bron har skapats blir alla e-Money’s stallmynt tillgängliga för användare på Fuse Network.

Detta presenterar ett brett utbud av användningsfall för e-Money’s stablecoins på Fuse-ekosystemet och andra Fuse-produkter som FuseSwap, Fuses ursprungliga decentraliserade börs. Handelspooler kan skapas på FuseSwap med e-Money’s stablecoins. I detta fall kan program för likviditetsbrytning köras för att möjliggöra för stablecoins att utföra likviditetsleverantörsaktivitet.

Martin Dyring-Andersen, grundare och VD för e-pengar, säger, ”Vi är glada att samarbeta med Fuse Network, eftersom vi är enorma förespråkare för ekonomisk integration. Vårt samarbete kommer också att försöka samla och koppla ihop våra två samhällen samtidigt som vi utforskar Fuse Networks betalningssamhällen. ”

Förbättra tillgängligheten till stallmynt

På senare tid har kryptovalutor upplevt snabb tillväxt på den finansiella marknaden. Men deras roll i det globala betalningssystemet är fortfarande relativt marginal, särskilt när det gäller stallmynt. Populära stablecoins som USDC och USDT har ännu inte fått massiv användning i de globala betalningssystemen.

Dessa stallmynt har blivit begränsad på många sätt eftersom bara den amerikanska dollarn har stödt dem, vilket kan begränsa deras användbarhet beroende på vilken del av världen användaren arbetar i. Med det här nya samarbetet kan stablecoins utöka sin räckvidd till ett större antal användare. När stablecoins blir tillgängliga för Fuse-användare kommer e-pengar att få tillgång till snabbt växande samhällen som är centrerade om betalningar.

“E-Money har etablerat sig som en av de mest innovativa globala leverantörerna av kompatibla stallmynt och kryptobetalningar. Vi är också glada över det nya samarbetet som öppnar dörren för att föra e-Money-produkter till Fuse Networks betalningssamhällen, säger Fuse Network VD Mark Smargon.

E-pengar tillgångar som stöd för stablecoins

Medan e-Money-stablecoins ska integreras i Fuse-ekosystemet, har Fuse också sina egna stablecoins. Med detta partnerskap hoppas Fuse att utnyttja e-penningtillgångar som stöd för utfärdandet av dessa inhemska stablecoins.

Säkringsnätverk infördes en tillgångsstödd stablecoin känd som FuseDollar i mitten av februari. Denna stablecoin kommer att utvecklas speciellt för förstagångsanvändare. Som en 1: 1 USDC-stödd stablecoin, FuseDollar (fUSD) är inställt på att tillhandahålla ett utbytesmedium som är lätt att använda och efterfrågas mycket.

Denna stablecoin kommer att öka Fuse-ekosystemet och bytas ut som betalningsmedel för samhällen som har byggts på Fuse Network. Det finns också en pågående plan för att släppa en direkt fiat till FuseDollar-rampen.

Förutom FuseDollar kan e-Money-stablecoins-sviten bidra till att öka antagandet av stallcoins för globala betalningar.

SÄKRING Pris

Från tidpunkten för publicering, Fuse pris var 0,313713 dollar med en 24-timmars handelsvolym på $57,149. FUSE-priset steg också med 2,5% under det senaste dygnet. Dessutom har den en cirkulerande tillgång på 64,6 miljoner FUSE-mynt och en maximal tillgång på 306,4 miljoner. Uniswap (v2) är också den mest aktiva marknaden för FUSE.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link