ParaState slutför insamlingsevenemang på 5 miljoner dollar – produktutgåva och uppdateringar – Altcoin Buzz

Av | april 14, 2021


ParaState är populärt känt som en flerkedjig smart kontraktsplattform med fokus på att säkerställa att substratbaserade blockkedjor är kompatibla med Ethereum-kedjan. Plattformen meddelade nyligen att ett strategiskt insamlingsevenemang slutförts där det samlade in 5 miljoner dollar. Finansieringsrundan leddes av KNS Group.

Denna insamlingsevenemang följer noga lansera av det offentliga testnätet ParaState, Platon, och är också en stark validering av det offentliga testnätets smidiga fristående körning.

Blockchain-teknologin är en av de mest innovativa uppfinningarna under 2000-talet, med Bitcoin-utgivande som det första användningsfallet för denna teknik. Lanseringen av Ethereumtog dock blockchain-tekniken till en helt ny nivå. Ethereum blockchain gjorde det möjligt för smarta kontrakt och dApps att byggas och drivas utan behov av någon form av störningar från tredje part.

Ethereum står dock för närvarande inför många skalbarhetsproblem. Transaktionerna är i allmänhet långsamma och bensin priser har en rekordhög nivå. Denna fråga har lett till lanseringen av flera nya och mycket optimerade protokoll, varav de flesta för närvarande lider av en dålig antagandegrad. Att interagera med Ethereum är ett effektivt sätt att hantera dålig adoption. Därför lanseringen av det flerkedjiga smarta kontraktet ParaState. Dess nyligen lanserade offentliga testnät Plato kommer att innehålla både EVM och EWASM. Med EWASM (Ethereum WebAssembly) får utvecklare en pålitlig smart kontraktsmiljö.

Platon Testnet tidslinje

ParaStates nyligen lanserade offentliga testnät var som heter efter Platon, den antika grekiska filosofen. Tanken bakom namnet är att se till att medlemmar i samhället följer avhandlingen: Don’t trust, Verify it.

Det offentliga testnätet äger rum i fyra steg, nämligen:

  • Fas 1 – Involverad sluten intern testning som ägde rum mellan 15 och 21 mars 2021.
  • Fas 2 – Från 22 mars – 11 april 2021 involverade han att få feedback från utvecklare och medlemmar i samhället.
  • Fas 3 – 11 april – pågår tills det krävs.
  • Fas 4 – Kommande (officiell mainnet-lansering).

Som tidigare nämnts slutförde ParaState nyligen en finansieringsrunda på 5 miljoner dollar ledd av KNS Group och Alameda Ventures.

Flera andra toppföretag deltog i finansieringsrundan. Några av dem inkluderar Gate.io, Genesis Block Ventures, DuckDAO, DAO Maker, ZMT Capital, Master Ventures, Signum Capital, HyperChain Capital, BiXin Ventures, Polkastarter, Moonwhale Ventures, Chronos Ventures, Lotus Capital, GenBlock Capital, DDC, Blocksync Ventures, GFS Ventures, Gainz Associates, AKG Ventures, etc.

Enligt rapporter kommer de insamlade medlen att öka ParaStates utveckling samt att hjälpa till att inkubera topp DeFi-projekt.

Ethereum on Steriods – ParaState

Många kallar ParaState, främst på grund av dess EWASM- och EVM-funktioner, som att bygga Ethereum på sterioder. Detta avser kombinationen av substratkedja och Ethereum blockchain, med smarta kontrakt som åtnjuter skalbarheten och interoperabiliteten i substratkedjan samt Ethereums säkerhet. ParaState ansluter Polkadot, Substrate och Ethereum. Denna funktion är också tillgänglig för alla blockchain som vill vara kompatibla med Ethereum.

Enligt Dilip Chugani, ordförande för KNS Group, kommer ParaState att säkerställa bättre effektivitet, högre skalbarhet och lägre transaktionskostnader.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om DeFi-utrymmet och andra DeFi-uppdateringar på Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link