Orion-protokollet för att starta NFT Aggregator – Altcoin Buzz

Av | mars 31, 2021


En annan värdefull innovation har drabbat kryptorummet när Orion Protocol har meddelat sitt beslut att lansera en aggregator för icke-fungibla tokens (NFT) – Orion Terminal.

Orion-protokollet gjorde detta känt via en tjänsteman blogginläggoch noterar att den är byggd på en avancerad likviditetsaggregat och snart kommer att lansera ett enda gränssnitt där användarna kan se och handla NFT från alla marknadsplatser.

Enligt Orion-protokollet har NFT-rymden nyligen bevittnat en anmärkningsvärd ökning i popularitet, vilket har krävt behovet av en aggregatplattform där alla NFT från flera marknadsplatser kan ses och handlas.

Lanserades 2019, Orion Protokoll är inriktat på att ta bort problemet med fragmenterad likviditet i kryptorummet. Aggregatorplattformen noterade att det nya initiativet har flera unika funktioner som kan gynna användarna.

Orion Terminal, NFT-aggregatorn, ger användarna tillgång till alla NFT: er från alla marknader utan att behöva hoppa mellan många marknadsplatser för att hitta tillgångarna.

tidigare kunde användarna bara betala för att köpa NFT-filer genom att använda ett fast utbud av kryptovalutor, särskilt Bitcoin (BTC) och Ethereum (ETH). Orion Terminal gör det dock möjligt för användare att betala för sina NFT-tillgångar i alla ERC-20-token.

Orion NFTs Oracle

Förutom att förbättra tillgängligheten till NFT-marknaden avslöjade Orion Protocol också att den kommer att köra det första NFT Oracle som kommer att fokusera på att underlätta rättvisa prisuppgifter för att garantera hållbarheten på NFT-marknaden.

Orion sa att NFT: er, trots deras senaste popularitetsökning, för närvarande riskerar att kategoriseras som en bubbla på grund av överhypad kändisförsäljning.

Några av de anmärkningsvärda sålda NFT: erna inkluderar verk av Mike Winkelmann, mer allmänt känd som Beeple. Han lät sälja 5000 digitala konstverk för en anmärkningsvärd $69 miljoner. Även karaktärer från Larva Labs CryptoPunks NFT kollektiv såldes för nästan 8 miljoner dollar.

Dessutom har ett unikt digitalt samlarkort som visar fotbollslegenden Cristiano Ronaldo nyligen auktionerat för 289 920 dollar på Så ovanlig marknad. På samma sätt såg Twitter-grundaren och VD Jack Dorsey nyligen cirka 2,9 miljoner dollar för sin första tweet som publicerades på sin sociala medieplattform.

Dessutom avslöjade Orion Protocol att förutom NFT-aggregat och oracle kommer det också att lansera sin egen samling NFT. Denna samling låser upp flera fördelar på Orion Protocol-plattformen.

Orion Terminal är planerad att gå live 17:00 UTC den 31 mars.

ORN-pris

Vid tidpunkten för publicering, Orion Protocol token (ORN) handlades till 25,30 $, med ett börsvärde på 527,936,501 $ och en 24-timmars handelsvolym på 37,919,572 $.

ORN-priset under det senaste dygnet har stigit med 0,1%. Token har för närvarande en tillgång på 20,79 miljoner mynt och en maximal tillgång på 100 miljoner mynt.

Gå också med oss ​​på Telegram till ta emot gratis handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link