Modig integreras med Binance Smart Chain (BSC) – Affärspartnerskap – Altcoin Buzz

Av | mars 31, 2021


Binance meddelade nyligen att Brave-webbläsaren har integrerats med Binance Smart Chain (BSC) för att påskynda antagandet av decentraliserad finansiering (DeFi).

Brave-webbläsaren ger en gateway till verktyget för Basic Attention Token (BAT). Dessutom har BAT en massiv nytta av över 3,8 miljoner transaktionsanvändare varje månad, och det finns över 13 miljoner Brave / BAT Rewards-plånböcker.

Basic Attention Token (BAT) försöker utforska flera blockkedjor och har nu integrerats i Binance Smart Chain.

BAT nu tillgänglig på Binance Smart Chain

Basic Attention Token (BAT) är nu tillgängligt på Binance Smart Chain (BSC) som inslagna BAT. Som en del av Themis Initiative vill BAT listas på flera blockkedjor. Braves webbläsarplånbok har för närvarande stöd för Ethereum och Binance Smart Chain som ett resultat av en konfigurationsändring i plånboken.

Med denna nya integration kommer innehavare av Basic Attention Token (BAT) att kunna delta i aktiviteterna i DeFi-ekosystem i Binance Smart Chain genom att använda flera broar som länkar ekosystemen Ethereum och Binance Smart Chain.

Fler möjligheter för BAT-innehavare på BSC

Det är också viktigt att notera att Brave planerar att förkonfigurera sitt stöd för Binance Smart Chain senare i år. När Brave är klar med att förkonfigurera stöd för BSC, kan BAT-innehavare sedan komma åt BSC direkt utan att skapa nya plånböcker eller ladda ner ytterligare appar. Eftersom BSC har låga kostnader, undersöker Brave möjligheten att använda BSC för att möjliggöra peer-to-peer-tippning i Brave-webbläsaren.

Xiaoguang Zhang, Binance Smart Chain Ecosystem Coordinator, kommenterade partnerskapet. Han sa: “Med den här strategiska integrationen mellan Brave-webbläsaren och Binance Smart Chain kommer vi att introducera sömlös UX tillsammans för kryptoanvändare för att få åtkomst till DeFi och Dapps i BSC och andra blockkedjor, vilket dramatiskt kommer att inspirera till massöverföring och inkluderande finansiering.”

I överenskommelse uttalade Brendan Eich, VD och medgrundare av Brave, ”Vårt förhoppning är att BAT och Brave kommer att ta crypto mainstream och göra DeFi användarvänligt för massmarknaden. Med inslagna BAT nu tillgängliga på BSC tror vi att detta är möjligt. Vi är särskilt glada över de låga transaktionsavgifterna och skalbarheten hos Binance Smart Chain och hur det gör det möjligt för oss att bygga skalbara och sömlösa DeFi-applikationer för modiga användare. ”

BAT-innehavare kan utnyttja denna integration för att delta i BSC-stödda projekt som att handla på BakerySwap och PancakeSwap. BAT-innehavare kan också optimera avkastningen med Beefy Finance och positivt engagera sig i andra projekt som Venus, DRONT, OpenOcean och Autofarm.

Innan nu Binance detaljerad de vanligaste bedrägerierna och farorna i det decentraliserade finansutrymmet.

BAT-pris

Från tidpunkten för publicering, Basic Attention Token (BAT) pris var $ 1,15 med en 24-timmars handelsvolym på $ 405,851,133. BAT-priset sjönk också med 1,4% under det senaste dygnet. Dessutom har den en tillgång på 1,49 miljarder BAT-mynt och en maximal tillgång på 1,5 miljarder. Coinbase Pro är också den nuvarande mest aktiva BAT-marknaden.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link