Massiv milstolpe för Crypto.com (CRO), nästa BNB? – Altcoin Buzz

Av | mars 17, 2021


Den populära kryptovalutaplattformen Crypto.com fortsätter att krossa och växa medan du gör det. Plattformen meddelade nyligen att den har lagt till Loopring (LRC) i sin lista över tokens som är tillgängliga på DeFi Swap. För övrigt, i sin uppdatering i februari tillkännagav Crypto.com några viktiga milstolpar som uppnåtts av fintech-plattformen.

Crypto.com har nyligen lagt till stöd för ett antal kryptovalutor, till exempel UNI, DOGE och YFI som säkerhet. Nu har plattformen gjort det lagt till Loopring (LRC) till DeFi Swap, dess plattform för att byta, odla och sätta DeFi-tokens.

I andra Crypto.com-nyheter, plattformen meddelade anställningen av Joe Conyers III som EVP för NFT-plattformen. Han kommer att övervaka skapandet av en inbjudande NFT-plattform som kommer att innehålla världens bästa idrottsliga, artister och idrottare.

Under dess senaste februari 2021 uppdatering, avslöjade plattformen en enorm milstolpe. Det meddelades att plattformen överträffade tio miljoner användare på bara fyra månader efter att den hade passerat landmärket för fem miljoner användare.

Enligt kryptoplattformen visar denna anmärkningsvärda ökning av användare en ökning av kryptoadoption. Crypto.com noterade vidare att det med tanke på den accelererande tillväxten har flyttat sitt tidigare 100 miljoner användarbasmål från 2025 till 2023.

Kris Marszalek, medgrundare och VD för Crypto.com, upprepade sin spänning med kryptofintechens tillväxt och upprepade att plattformen nu riktar sig mot 100 miljoner användare i slutet av 2023, två år före det ursprungliga schemat.

Dessutom listade Marszalek de anmärkningsvärda prestationer Crypto.com spelades in i februari. Han avslöjade vidare, via sitt officiella Twitter-konto, att Crypto.org Chain skulle avslöjas den 25 mars 2021.

“Vilken månad! All-time-high på all statistik ✅ Största tokenbränning i historien ✅ Ultrasnabb derivatplattform live ✅ Den här månaden är redo att bli ännu starkare, med Mainnet go-live den 25, men det finns mer, mycket mer. Framåt !, ”tweet läser.

Andra viktiga utvecklingar

Meddelandet om andra viktiga utvecklingar avslöjade plattformen nätverkslanseringen av Crypto.com Derivatives på en helt ny teknikstack. Enligt tillkännagivandet kommer det nya systemet med 2,7 miljoner transaktioner per sekund samt ultra-låg kärnlatens på 50 mikrosekunder.

I linje med Crypto.com meddelande av de 70 miljarder CRO-brännskadorna har den decentraliserade plattformen sagt att Crypto.org-kedjan kommer att använda CRO-token som dess ursprungliga valuta.

Speciellt är Crypto.org Chain en offentlig, öppen källkod och tillståndsfri blockchain. Det är främst ett decentraliserat projekt som skapats för att fungera som ett offentligt system som hjälper till att driva massanvändning av blockchain-teknik.

CRO-pris

Från tidpunkten för publicering, Crypto.com Coin (CRO) pris var $ 0,193098, med en handelsvolym 24 timmar på $ 353,976,871. CRO-priset steg också med 12,2% under det senaste dygnet. Dessutom har den en cirkulerande tillgång på 25 miljarder CRO-mynt. Upbit är för närvarande den mest aktiva CRO-marknaden.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link