Markera kubanska för att avslöja Digital Art Gallery för NFT: er – Altcoin Buzz

Av | mars 29, 2021


Den senaste tidens rusning i det icke-fungibla tokenutrymmet (NFT) fortsätter att växa när Mark Cuban, en amerikansk miljardärföretagare och ägare av NBA: s Dallas Mavericks, meddelade att han lanserar ett nytt digitalt galleri för att visa NFT.

Enligt Rapportera, Mark Cuban noterade att det nya galleriet för digital konst och samlarobjekt skulle göra det möjligt för användare att visa sin digitala konst och samlarobjekt på en enda plattform och också göra det möjligt för dem att dela sin samling på sina sociala mediekonton.

Märkt Lazy.com avslöjade kubanska att webbplatsen för digitala gallerier för närvarande är igång. Han noterade att plattformen redan har spelat in tiotusentals gäster under de första lanseringsdagarna.

Enligt Mark kubanska, skapades det nya digitala galleriet för att säkerställa att användarna hade en enda plattform där de kan visa upp sin samling NFT. Han förklarade att även om det finns flera plattformar där konstnärer kan skapa och prägla sin konst finns det inte en enda plattform som är avsedd för att visa NFT: er, vilket kräver lanseringen av Lazy.com.

“Jag ville ha ett enkelt sätt att visa mina NFT-filer och ett sätt att placera dem i mina sociala biografier, min e-postsignatur och var jag än kan placera en webbadress,” sa Mark Cuban.

För att ansluta sig till plattformen kan användare enkelt registrera sig med en e-postadress och lägga till sina MetaMask plånbok. Därefter skapar användare en unik URL och delar enkelt sin NFT-samling till sina sociala mediekonton, liksom deras e-post och texter.

Jack Dorsey Auctions första tweet för 2,9 miljoner dollar

Under tiden har flera andra inflytelserika individer och organisationer också hoppat på NFT-tåget. Bland dem finns Jack Dorsey, Twitter-grundaren och VD, som rauktioneras ut en tokeniserad version av hans första tweet någonsin för $ 2,9 miljoner till Bridge Oracle VD Sina Estavi.

Den två veckor långa auktionen, som ägde rum på Valuables, en NFT-marknadsplats som gör det möjligt för användare att köpa och sälja tokeniserade Twitter-inlägg, såg bland andra Tron-vd Justin Sun, bland flera andra, att bjuda på tweeten.

Dessutom avslöjade Twitter-chefen att intäkterna från försäljningen av den tokeniserade tweeten skulle doneras till GiveDirectly, en icke-statlig organisation som fokuserar på att stödja människor som lever i fattigdom i Afrika.

På samma sätt släppte den populära amerikanska rapparen och låtskrivaren Simone Kelly, allmänt känd som Rico Nasty, nyligen sitt första tokeniserade samlarobjekt på NFT-marknaden SuperRare.

Rico uppmanade fans att bjuda på NFT via hennes officiella Twitter-konto, ”Jag släpper min första NFT med @donalleniii på @ superrare.co. Måndagen den 22 mars! Detta är inspirerat av OHFR-videon, bara de första får den signerade fysiska hammaren från musikvideon. ”

Ett projekt som syftar till att samla in medel för att skydda vilda pandor globalt genom försäljning av präglade tokens med bilder av pandor lanserades också på NFT-marknaden OpenSea.

PixelPandas kommer att auktionera präglade bilder, en för var och en av de återstående 1864 pandorna i naturen, och därefter donera 20% av all vinst till pandabesparing via World Wildlife Foundation.

Crypto.com lanserar NFT-plattformen

Under samma tid har det ledande kryptovalutautbytet Crypto.com lanserat sitt eget Crypto.com NFT-plattform. Plattformen visar unikt innehåll från populära artister, musiker, idrottare och sportliga ligor.

Crypto.com noterade vidare att plattformen för närvarande är inbjuden och innehåller unikt arbete från individer från A-listan, inklusive Aston Martin Cognizant Formula One, Axel Mansoor (The King Of The Clubhouse), BossLogic, Lionel Richie, OPUS, Snoop Dogg, Boy George och andra ..

I samband med lanseringen sa Joe Conyers III, Crypto.com: s EVP, Global Head of NFTs, ”Jag är stolt över att arbeta med anmärkningsvärd talang runt om i världen och samarbeta med dem för att forma framtiden för detta nya kreativa medium. Vi kommer att se upp för skapare och kuratorer med en djärv vision som arbetar för att pressa gränserna för mediet. De kommer också att föra fler samlare i rymden. ”

CRO-pris

Vid tidpunkten för publiceringen, Crypto.com Coin (CRO) handlades till 0,204428 $, med ett börsvärde på 5157,023,767 $ och en 24-timmars handelsvolym på 147,814,499 $. Dessutom har CRO för närvarande en cirkulerande tillgång på 25,2 miljarder mynt och en maximal tillgång på 30,2 miljarder mynt.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot gratis handelssignaler.

För mer nyheter om krypto- och blockchain-utrymmet, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link