Kyber Network lanserar världens första dynamiska Market Maker

Av | april 7, 2021


Decentraliserat finansnätverk Kyber har lanserat sin efterlängtade dynamiska marknadsförare (DMM) till mainnet och hävdar att det är världens första.

I ett tillkännagivande den 5 april uppgav Kyber Network att det efter flera månaders omfattande forskning äntligen har lanserat den första dynamiska marknadsföraren för DeFi-ekosystemet.

Den nya plattformen påstår sig vara en första för öppen tillståndslös likviditetsbidrag, tillsammans med extremt hög kapitaleffektivitet och flexibilitet.

Vad är under huven?

Kyber har redan en DeFi-aktiverad likviditetsaggregering och protokoll för tokenbyte som har 15 miljoner dollar i säkerhet, enligt DeFi Pulse. Kyber DMM är dock ett nytt likviditetsprotokoll speciellt utformat för detaljhandelslikviditetsleverantörer och tokenlag, tillade det.

Det är det första av många nya protokoll som kommer att lanseras på Kyber 3.0 likviditetsnav, som förväntas vara klar i slutet av tredje kvartalet 2021.

Den nya Kyber DMM kommer att ha en antal fördelar över befintliga automatiserade marknadsförare, inklusive förstärkta pooler med extremt hög kapitaleffektivitet och lägre handelsavfall. Det kommer att finnas ett dynamiskt avgiftssystem för att optimera avkastningen för likviditetsleverantörer, samtidigt som effekten av oförändrad förlust minskas. Det kommer inte att använda tredje part eller centraliserade orakler.

Användargränssnittet har baserats på Uniswap, med tillkännagivandet att det har gjorts några förbättringar. Att lägga till likviditet i befintliga pooler och skapa nya pooler har förbättrats. Det finns en ”förstärkningsfaktor” som möjliggör högre kapitaleffektivitet inom ett visst prisklass.

Token swapping uppgraderas när DMM söker i alla tillgängliga pooler för de bästa priserna och priserna för att minska glidningen.

Tillkännagivandet tillade att koden har granskats och granskats flera gånger av både teamet och externa revisorer utan att några kritiska problem hittats, och hela revisionen kommer att släppas snart. Protokollet är fortfarande i beta så att antalet tillgängliga inledande tokens är lågt vid lanseringen.

Enligt Kyber DMM statistik instrumentpanel, det finns för närvarande 19,5 miljoner dollar i likviditet och en daglig volym på 253 000 dollar.

KNC-prisutsikter

Kybers ursprungliga symbol, KNC, har stigit 1,9% dagen vid publiceringen. Det bytte händer för 3,34 $, ned från ett dagligt högsta på $ 3,55, det högsta priset på över tre år.

Under de senaste sju dagarna har KNC ökat med 22%, och det har ökat med 320% sedan början av 2021. Heltidens topp för token kom under den senaste tjurkörningen i början av 2018 när priserna toppade $ 5,80.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link