JPMorgan tror att Bitcoin kan nå $ 130 000 | Använd TheBitcoin

Av | april 3, 2021


JPMorgan anser att antagandet av Bitcoin (BTC) kan pressa priserna på den virtuella valutan ännu högre. I en färsk rapport förklarar JPMorgan att nya institutionella investerare kan komma in på marknaden då volatiliteten minskar för Bitcoin.

Bitcoin Adoption kan pressa sitt pris till $ 130 000 säger JPMorgan

JPMorgan är hausse om Bitcoin trots ett helt år då digitala tillgångar har ökat och nått enormt höga priser. Investeringsbanken anser att minskad volatilitet i Bitcoin kan vara mycket positivt för att locka ett större antal investerare.

Finansinstitutet förklarade att en av de viktigaste inträdeshindren för institut var den volatilitet som BTC upplevde. Detta är sant ur riskhanteringssynpunkt, vilket gör det svårt för större investerare att hantera risker och hantera sin portfölj och investering i Bitcoin.

Banken hävdar dock att Bitcoins volatilitet normaliseras. Detta kan vara mycket positivt för den digitala valutan om den vill locka nya investerare. Många stora företag letar efter ett sätt att fördela en del av sin portfölj i Bitcoin.

Dessutom beskrev JPMorgan att guld har påverkats negativt av Bitcoins tillväxt de senaste månaderna. Sedan mitten av oktober har guld sett ut 20 miljarder dollar i utflöden medan Bitcoin fick 7 miljarder dollar i fondinflöden.

Banken sa:

”Med tanke på hur stor den finansiella investeringen i guld är, innebär en sådan trängning av guld som en” alternativ ”valuta stor uppgång för Bitcoin på lång sikt. Mekaniskt skulle Bitcoin-priset behöva stiga till $ 130 000 för att matcha den totala privata sektorns investeringar i guld. ”

Vi har också sett att andra kryptovalutor expanderar också, och inte bara Bitcoin. Ethereum (ETH), den näst största virtuella valutan i världen, kunde återigen överträffa 2000 dollar efter de senaste hausseartade nyheterna från Visa.

Företaget meddelade att det kommer att börja erbjuda USD Coin (USDC) -transaktioner och det kommer att fungera ovanpå Ethereum-nätverket. Enligt Greg Waisman, medgrundare och COO för det globala betalningsnätverket Mercuryo, är detta verkligen massiva nyheter för Ethereum eftersom finansföretag antar virtuella valutor.

Dessutom uppgav Waisman att Ethereum-priset har utvecklats bra de senaste dagarna och den senaste tidens stigning i priset medförde en massiv volymökning. I framtiden kan Ethereum 2.0 vara en stor förbättring för nätverket. Detta skulle hjälpa ETH att bearbeta alla nödvändiga transaktioner för miljontals individer över hela världen.

Source linkSource link