Effektnätverk flyttar till Binance Smart Chain (BSC) – Affärspartnerskap – Altcoin Buzz

Av | mars 25, 2021


EOS: s största projekt, Effect Network, har avslöjat planer på att flytta hela sitt nätverk till den snabbt stigande Binance Smart Chain (BSC). Enligt ett pressmeddelande som delas med Altcoin Buzz, beslutet att flytta från EOS Network till Binance Smart Chain fattades först efter vederbörlig övervägande.

Effect Network undersökte flera andra nätverk med Binance Smart Chain som första val och också den mest lämpliga passformen för sina produkter. Detta berodde på BSC: s användarvänliga struktur, dess långsiktiga vision, ett brett utbud av produkter och tjänster samt flera andra skäl. BSC blir också en stor aktör inom decentraliserat finansutrymme (DeFi), särskilt när det gäller likviditet och dApps. Allt detta har potential att underlätta medvetenheten och den efterföljande tillväxten av Effect Network.

Om effektnätverk

Effect Network är välkänt för sin användning av decentraliserad teknik för att länka företag till arbetssökande och frilansare över hela världen. Nätverket har för närvarande en snabbt stigande arbetskraft med mer än 10 000 medlemmar globalt, alla från 97 olika länder. Dess användare är oftast anställda för att arbeta med projekt som textning, översättningar, konstuppgifter, hantering av sociala medier etc. Effekt vill ge dem transparent och rättvis tillgång till betalt arbete globalt. Enkelt uttryckt är Effect Network i framkant när det gäller att “bygga den decentraliserade framtidsarbetet.” Uppgifter som slutförts på plattformen betalas vanligtvis med EFX, Effect Network’s native token.

Effect Network är för närvarande den mest använda decentraliserade applikationen (dApp) på EOS mainnet. Nätverket kan skryta med att slutföra mer än 7 miljoner betalda uppgifter sedan starten. Toppföretag som använder sig av denna plattform inkluderar Akon, Linus Tech Tips, FN (FN) och Kraft Heinz.

Orsaker bakom att flytta från EOS

Nätverket avslöjade flera skäl till varför dess flytt från EOS mainnet var oundviklig. En viktig anledning som stod ut var Effect Networks oro för framtiden och livskraften för EOS blockchain. Detta beror på att grundaren och CTO för moderbolaget Block.one, Dan Larimer, för ungefär fyra månader sedan lämnade projektet. Hans avgång följde också nära hans oförmåga att föreslå fungerande lösningar på blockkedjans många problem.

Varför Binance Smart Chain (BSC)?

Effect Network kommer att flytta till BSC eftersom nätverket har framstått som en solid ersättning för EOS mainnet. BSC har under de senaste tiderna gjort vågor i blockchain- och crypto-rymden. Nätverket har samarbetat med toppindustrins aktörer som Chiliz, Chainlink, Gravity Network, ANKR Network, etc. De flesta av partnerna flyttar till BSC på grund av dess relativt lägre transaktionsavgifter.

Chris Dawe, VD för Effect Network, talade mycket om övergången till BSC. Han tillade också att plattformens kultur av hårt arbete, engagemang och vision är unik. Enligt Dawe kommer att flytta till BSC “att påskynda tillväxten av Effektnätverket som aldrig tidigare.”

Nätverket tillkännagav också nyligen öppnandet av en ny filial i Hong Kong. Denna filial kommer att underlätta dess inträde på den asiatiska marknaden.

EFX-pris

Vid tidpunkten för publiceringen var EFX det handel till 0,157479 dollar, med en börsvärde på 31568623 dollar och en handelsvolym 24 timmar på 562 052 dollar.

Gå också med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om krypto- och blockchain-sfären på Altcoin Buzz Youtube-kanal.Source link