Cartesi (CTSI) | IOTA-partnerskapet ökar smart kontraktadoption av IoT – affärspartnerskap – Altcoin Buzz

Av | april 7, 2021


IOTA har ingått ett strategiskt partnerskap med Cartesi, ett blockchainföretag som introducerar vanliga mjukvarustackar till smarta kontrakt.

Målet med partnerskapet mellan IOTA och Cartesi är att förbättra antagandet och utvecklingen av smarta kontrakt för IoT. Med detta partnerskap kommer Cartesi VM också att integreras i IOTA dApps som ett officiellt VM-alternativ.

Vad ger partnerskapet?

De officiellt partnerskap mellan både nätverk och samhällen syftar till att utvidga de populära användningsområdena för decentraliserad finansiering (DeFi). Dessa användningsfall inkluderar också spel, automatiserade marknadsförare (AMM), orakler och icke-fungibla tokens (NFT).

Dessutom kommer partnerskapet att stärka IOTA i dess tillhandahållande av decentraliserad teknik till organisationer som använder vanliga teknikstackar. Partnerskapet kommer att presentera IOTA och Cartesi med en rad effektiva vanliga verktyg som är användbara för ingenjörer och utvecklare i den traditionella programvaruindustrin.

Framtida planer

Framöver kommer båda organisationerna att arbeta för två viktiga viktiga områden i sina respektive ekosystem. Först kommer IOTA-smarta kontrakt att lägga till Cartesi Linux Virtual Machine som en anpassad virtuell dator. Därför gör det möjligt för utvecklare att utnyttja vanliga programvarukomponenter samtidigt som de skapar smarta kontrakt.

För det andra kommer Cartesi att integrera IOTA Oracles i sitt beräkningsoracle. Denna integration kommer att göra det möjligt för smarta enheter och företagsservrar att kontrollera deras dataintegritet och härkomst och också att utföra verifierbar batchbehandling. Med IOTA Oracles kommer båda företagen att använda användningsfall och företag till en värld av spel, industriell OT, decentraliserad finansiering (DeFi) och NFT: er.

Om Cartesi och IOTA

De flesta utvecklare har svårt att komma åt vissa vanliga program. Som ett resultat förser Cartesi dem med lösningar genom att ge dessa utvecklare tillgång till Linux-stödda vanliga programvarustackar för kodning. Detta hjälper utvecklare att utforska större möjligheter.

IOTA Foundation har sitt huvudkontor i Tyskland och är en global icke-vinstdrivande stiftelse inriktad på att stödja utveckling och forskning av ny teknik för distribuerad storbok (DLT). Sedan starten har IOTA-stiftelsens team haft nära band med Cartesi-teamet.

Erick de Moura, VD på Cartesi, konstaterar: ”Från början har Cartesi och IOTA-stiftelsen utbytt tankar och studerat de bästa sätten att samarbeta. Efter flera tekniska möten under de senaste åren ser vi en integrationsväg framåt som ger enorma möjligheter för DeFi, Gaming, NFT och industriell IoT. ”

Som ett resultat av detta officiellt tillkännagivna partnerskap kommer IOTA att utnyttja Cartesis omfattande erfarenhet av smarta kontrakt. Båda företagen kommer också att arbeta tillsammans för att förbättra utvecklingen av IOTA Smart Contract Protocol.

Nyligen Cartesi meddelat de spelade in en enorm milstolpe i sitt helt nya CTSI Reserve Mining-program.

CTSI-pris

Från tidpunkten för publicering, Cartesi pris var $0,654028 med en 24-timmars handelsvolym på $137,241,975. CTSI-priset sjönk också med 8,8% under det senaste dygnet. Dessutom har den en cirkulerande tillgång på 309 miljoner CTSI-mynt och en maximal tillgång på 1 miljard. Binance är också den nuvarande mest aktiva handeln med CTSI.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link