Bästa kryptovalutahandelssidor | Använd TheBitcoin

Av | april 6, 2021


Det finns dussintals kryptovalutahandeln över hela världen. Med den kontinuerliga utbyggnaden av digitala tillgångar vill användarna få tillgång till dem på enklare sätt. Att välja de bästa kryptovalutahandeln är dock inte lätt att göra.

Beroende på dina behov föredrar du att använda en eller annan plattform. Allt beror på de verktyg du behöver och vilken typ av näringsidkare du är. Vissa börser erbjuder marginalhandel, derivat, spot kryptovalutahandel, staking och andra lösningar.

Vad är Cryptocurrency Trading Sites?

Handelsplatser för kryptovaluta är plattformar som erbjuder handelstjänster för digitala tillgångar. Användare kan köpa och sälja virtuella valutor på dessa kryptovalutahandeln. Under de senaste åren har antalet kryptoplattformar för att utbyta digitala tillgångar ökat på grund av en växande kryptoefterfrågan.

Kryptobörser är vanligtvis det bästa sättet att köpa och sälja virtuella valutor. De har en bra användarupplevelse och de erbjuder olika tjänster snarare än bara handelslösningar. På några av dessa plattformar kan investerare sätta in fiatvalutor och byta dem mot Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) och andra virtuella valutor.

Dessutom stöder några av börserna även bankinsättningar, köp med kreditkort och många andra saker. I nästa avsnitt kommer vi att gå igenom några av de viktigaste

Tjänster för handel med kryptovalutaområden

Handelstjänster

Huvudtjänsten som erbjuds av kryptovalutahandeln är relaterad till handelstjänster. Som vi har nämnt i föregående avsnitt kan användare byta ut sina virtuella valutor mot andra digitala tillgångar, stablecoins eller fiatvalutor.

Handelstjänster skulle förändras beroende på plattform. Till exempel skulle vissa kryptohandelssidor ha högre eller lägre avgifter, olika handelstabeller, matchande system som fungerar annorlunda och mer.

Handelspar är också en viktig del av handelsplattformar. Ju större antal handelspar, desto bättre skulle det vara för handlare som vill utöka sina handelsstrategier och som vill utöka sina portföljer.

Dessutom skulle handelsvolymen också spela en viktig roll för hur handlare skulle känna sig när de handlade. Ju högre volym, desto effektivare skulle marknaden vara och desto lägre volatilitet.

Insats och gruvdrift

Med tanke på att kryptomarknaden nådde miljontals användare från olika länder har blockchain-plattformar också expanderat. Det betyder att vissa blockchain-nätverk började erbjuda kryptostaking och gruvdrift.

Medan det tidigare var på något sätt svårt att få tillgång till gruvdrift och insättning blir det lättare med utbyten. Även om det finns vissa provisioner som du bör betala när du tar ut pengar, är möjligheterna som erbjuds av kryptohandelssidor obegränsade.

Kryptobörser blev en viktig del av kryptomarknaden. Användare kan hålla sina virtuella valutor och satsa dem för att få belöningar. Dessutom kan de också bryta ut vissa digitala tillgångar på utvalda kryptohandelssidor (detta är inte ett alternativ tillgängligt på alla plattformar).

Utlåning och upplåning

Utlåning och upplåning blev mycket populärt med utbyggnaden av decentraliserade finansieringsplattformar (DeFi). Men handelsplatser för kryptovalutor har också lagt till dessa lösningar. På detta sätt kan användare som innehar sina medel på handelsplattformar nu också låna ut sina medel.

Dessa medel används sedan av handlare som vill handla med hävstång. Dessutom tillåter vissa plattformar användare att låna pengar och använda dem för andra aktiviteter. Långivare kommer att få en belöning enligt APY som erbjuds av kryptohandeln.

APY kan förändras över tiden och från krypto till krypto. Vissa digitala tillgångar skulle vara mer efterfrågade än andra och långivare skulle få högre belöningar. Nu när börser erbjuder utlåning och upplåning behöver användarna inte vara oroliga för hur man använder en DeFi-plattform (som ibland är förvirrande och skrämmande för många).

Marginalhandel och derivat

Marginalhandel är en tilläggstjänst som finns på de flesta av de största kryptovalutahandelplattformarna. Detta blev en mycket användbar och efterfrågad tjänst av handlare som använder webbplatser för kryptovalutahandel.

Även om spotmarknaden är mycket användbar för att köpa och sälja virtuella valutor är det också nödvändigt för avancerade handlare att handla derivat. Genom att handla kryptokontrakt kan investerare öka sin exponering mot marknaden genom att använda hävstång.

Vissa kryptovalutabörser erbjuder hävstång på så mycket som 125x. Det betyder att de experthandlare som är säkra på riktningen på marknaden enkelt kan öka sin position och tjäna större belöningar. Det är dock mycket spekulativt och det kan generera stora förluster för handlare.

De bästa kryptovalutahandeln

Det finns flera kryptovalutahandeln. Var och en av dem är olika och erbjuder en mängd tjänster och lösningar för handlare. I det här avsnittet ska vi dela med dig några av de mest populära börserna över hela världen.

Binance

Binance är bland de största kryptohandelsplattformarna. Företaget har varit verksamt sedan 2017 och har expanderat till att bli ett ledande kryptobörs i branschen. Numera erbjuder Binance ett brett utbud av tjänster jämfört med andra plattformar.

En av de positiva sakerna med detta utbyte är relaterat till ett stort antal lösningar de har lagt till de senaste åren. Idag tillåter Binance till exempel användare att låna ut pengar, sätta sina mynt, bryta Bitcoin, delta i Initial Exchange Offerings (IEO) och mer.

Dessutom blev Binance ett populärt utbyte på grund av det stora antalet tokens som lagts till mellan 2017 och 2018. Dessutom väntar kryptoprojekt alltid på att få sina tokens listade på plattformen.

När det gäller handelsavgifter har Binance standardprovisioner. Det finns en liten skillnad mellan tillverkar- och tagarpositioner och det finns rabatter för användare som har stora handelsvolymer och som har Binance Coin (BNB) på sina konton.

Utöver det har Binance lagt till derivathandel. På detta sätt kan de mest avancerade handlarna få större exponering för virtuella valutor. Även om detta är en riskfylld aktivitet har handelsvolymen för marginalhandels Binance-plattformen ökat över tiden.

Slutligen är Binance-utbytet också en del av Binance-ekosystemet. Binance-ekosystemet inkluderar bland annat Binance Chain (BC), Binance Smart Chain (BSC), Binance Coin (BNB) virtuell valuta och decentraliserad börs (DEX).

Coinbase

Coinbase är ett av de äldsta börserna för digitala tillgångar. Plattformen blev mycket populär bland användare som ville få tillgång till Bitcoin (BTC) och Ethereum (ETH) med fiatvalutor.

En av de största fördelarna med detta utbyte är relaterat till hur lätt det är att hantera dina fonder och hela plattformen. Det blev särskilt användbart för nykomlingar på kryptomarknaden som inte visste hur man använder digitala tillgångar.

Coinbase utbyter kryptovalutor

Under de senaste åren lade Coinbase till ett större antal virtuella valutor till sin plattform. Målet var att locka ett större antal användare som använde andra börser som Binance. Dessutom, med ökat intresse från institutionella investerare, började Coinbase erbjuda lösningar till större köpare och säljare.

Numera är Coinbase en proxy för institutionellt engagemang i kryptomarknaden. Det är därför flera blockchainföretag analyserar antalet BTC som dras tillbaka från denna plattform eller deponeras. Ju större fonder som rör sig utanför Coinbase, desto större är möjligheterna stora företag drar tillbaka sina medel till kalla plånböcker.

Omloppsbana

Bybit är en annan virtuell valutaväxling som fokuserar på derivat. En av de största fördelarna med detta utbyte är relaterad till möjligheten att handla med hävstång. Marginalhandel är en av de riskfyllda sakerna att göra på kryptovalutamarknaden, men med stor möjlighet att generera vinster som är större än på spotmarknaden.

Bybit syftar till att erbjuda en snabb och effektiv plattform som inte skulle försenas eller sänkas under perioder med höga handelsvolymer. Detta händer vanligtvis när digitala tillgångar går högre eller när Bitcoin når en ny rekordhög nivå. Dessutom, när det finns en massiv krasch på marknaden med en stor volym, kan plattformar möta tekniska problem.

ByBit-utbyteslogotyp

Detta är bland de bästa kryptovalutahandeln som erbjuder en hävstång på så mycket som 100 gånger. Medan andra plattformar kan erbjuda en hävstångseffekt på 5x, fokuserar Bybit på derivatprodukter (eviga kontrakt) som följer priset på digitala tillgångar och som skulle ge användarna möjlighet att göra stora vinster om de kan förutsäga nästa rörelse på marknaden.

Kraken

Kraken är en av de mest respekterade och etablerade kryptovalutahandeln i världen. Det är inte bara en av de största utan också en av de säkraste. Detta utbyte är det första alternativet för ett stort antal användare eftersom det stöder fiat-insättningar.

De flesta av börserna gav inte användarna möjlighet att köpa kryptovalutor med fiatvalutor. Just de senaste åren blev det en trend som de flesta plattformar implementerade. Börsen kunde få bankpartner i olika länder, vilket gjorde det möjligt att acceptera insättningar och uttag från fiatvalutor i olika länder som Japan, USA, Storbritannien eller till och med Europa.

kraken utbyteslogotyp

Även om Kraken aldrig har hackats (vilket är en av de viktigaste sakerna att leta efter på kryptovalutahandeln) har den inte bra kundsupport. Ändå är det värt att nämna att dålig kundsupport är ett problem som många andra börser står inför. Detta är inte bara ett problem för Kraken.

Om du vill ha ett stabilt och säkert utbyte med stöd för krypto- och fiatpar, är Kraken en av de bästa plattformarna för dig.

Bitmex

Låt oss gå med Bitmex. Detta är bland de mest erkända kryptovalutahandeln på grund av dess derivathandelslösningar. Utbytet blev mycket populärt när derivat inte var så populära bland kryptosamhället.

Bitmex erbjöd avancerade kryptohandlare att handla kryptokontrakt och använda hävstång för sina affärer. För några år sedan var detta inte vanligt för kryptohandlare. Numera finns det andra plattformar som tävlar med Bitmex.

bitmex-logotyp

Bitmex var dock en pionjär när det gäller att erbjuda avancerade handelsverktyg och lösningar till handlare. Medan nykomlingar stannade kvar i Coinbase använde experthandlare som behövde bättre lösningar Bitmex-börsen.

För närvarande fortsätter Bitmex att vara en av derivatplattformarna i kryptorummet med de största handelsvolymerna. Detta är anledningen till att det är bland de bästa kryptovalutahandeln. Teamet bakom Bitmex är verkligen erkänt och har arbetat för att erbjuda några av de bästa tjänsterna till kunder från hela världen.

Bitfinex

Bitfinex är en stark konkurrent till börser som erbjuder fiat-valutor. Börsen fokuserar på spothandel men också marginalhandel för användare som vill få större exponering mot kryptovalutamarknaden.

bitfinex-logotyp

Plattformen stöder de flesta av de största altcoins på marknaden. På detta sätt kan användare diversifiera sina portföljer och handla ett varierat antal mynt snarare än bara Bitcoin eller Ethereum. Utöver det accepterar Bitfinex fiatvalutor och banköverföringar.

Även om plattformen hackades 2016 (detta är en av de äldsta handelsplatserna för kryptovaluta) har den nu vidtagit nödvändiga åtgärder för att skydda användarnas medel och undvika att bli attackerad. Dessutom älskar användare av plattformen gränssnittet eftersom det är väldigt intuitivt och hjälper användare att känna sig bekväma när de handlar på marknaden.

Bitstämpel

Bitstamp är ett av de mest använda kryptobörserna i Europa med låg handelsvolym och några av de bästa tjänsterna på den europeiska kontinenten. Jämfört med andra plattformar erbjuder Bitstamp bättre handelsavgifter och gör det lättare för användare att få tillgång till virtuella valutor.

Bitstamp
Bitstämpel

Samtidigt fokuserar Bitstamp på fiat on-ramp-lösningar. På detta sätt kan de locka nya användare och hjälpa intresserade individer att få tillgång till kryptomarknaden. På grund av denna anledning är Bitstamp bland de bästa kryptovalutahandeln för europeiska användare.

Börsen erbjuder inte marginalhandel. Men med tanke på att det finns flera börser som stöder hävstångshandel kan det börja erbjuda det i framtiden. Bitstamp fortsätter att locka ett stort antal användare med höga handelsvolymer i olika fiat-par. Dessutom är det en säker plattform för användare som vill köpa och sälja virtuella valutor.Source link