Bästa kommande kryptohändelser (04/12 – 04/17) – Produktrelease & uppdateringar – Altcoin Buzz

Av | april 10, 2021


Flera populära kommande kryptohändelser förväntas äga rum nästa vecka. Händelserna sträcker sig från den efterlängtade Berlins hårda gaffeln på Ethereum till auktionen av 6ix9ine NFT-konstverk till Minter 2-uppgraderingslanseringen.

Låt oss ta reda på mer om flera kommande kryptohändelser.

  1. Bondly och 6ix9ine-samarbete

Multi-platina amerikansk rappare, inspelningsartist och låtskrivare Tekashi 69, även känd som 6ix9ine, lanserades två 3D-animerade NFT-konstverk på Bondly.Finance den 9 april 2021. NFT-samlingsobjekten innehåller utdrag ur hans Dummy Boy och Tattletales album.

Den New York-födda artisten släppte 125 versioner av ytterligare 3 NFT till lägre priser. Därför gör det mer överkomligt för hans fans och andra NFT-entusiaster. De sålda NFT: erna kommer att levereras den 14 april 2021.

Budgivning på auktionsbitarna börjar den 14 april 2021. Vinnarna av auktionerna får 1 Dummy Boy RIAA-certifierad fysisk platina-plack med NFT-köparens namn inskrivet tillsammans med ytterligare en NFT som bevis på äkthet, exklusiva funktioner i Atari och andra Metaverse-produkter och en speciell 1: 1 fysisk konstbit inspirerad av verket och tryckt på duk. Auktionen kommer äga rumÖppet hav.

Bondly.Finance är välkänt som en förstklassig strategi och NFT-marknadsplats med stort fokus på att samla musik och NFT-rymden.

I februari, Bondly också samarbetade med bästa YouTube-influencer Logan Paul för att skapa en digital konst NFT som visar Paul som en anime Pokémon-karaktär.

2. Ethereum Berlin Hard Fork

Den populära blockchain-plattformen har meddelat lanseringen av sin hårda gaffel i Berlin. Enligt till Ethereum All Core Developers-mötet kommer hårdgaffeln att äga rum den 14 april 2021 på blockhöjd 12 244 000. Den hårda gaffeln kommer också att innebära Ethereums övergång från en proof-of-work (PoW) till en proof-of-stake (PoS) konsensusalgoritm.

3. Minter 2 uppgraderingsstart

Decentraliserad teknik Internet of Money-plattformen Minter har avslöjas detaljerna i en större uppdatering. Uppdateringen (Minter 2) är planerad att tas i bruk den 12 april 2021 och kommer att hjälpa till med kedjeöverföringar, decentraliserad handel och flera andra DeFi möjligheter. Uppgraderingen kommer att baseras på DEX- och AMM-mekanismer tillsammans med begränsade orderbeställningar. Det tar också Minter närmare sitt mål att lansera en Internet of Money-arkitektur.

4. Ethereum Push Notification Service (PUSH) Kommande IDO

Ethereum Push Notification Service är ett blockchain-baserat meddelandeprotokoll som ger användarna möjlighet att ta emot aviseringar. Plattformen har meddelat planerar att starta en IDO som förväntas äga rum mellan 13 och 14 april 2021. IDO kommer att äga rum på Polkastarter med ett insamlingsmål på 100 000 dollar. Vitlistan ägde rum från 1 april till 6 april 2021.

5. Yellow Road Kommande IDO på Poolz

Community-stödd plattform Yellow Road har meddelat detaljerna i sin IDO planerade att äga rum på Poolz. Den BSC-baserade plattformen avslöjade också tidslinjen för evenemanget den 10 april 2021. Yellow Road har som mål att samla in 550 000 dollar från IDO.

Vid sidan av IDO kommer Yellow Road native token ROAD också att listas på PannkakaSwap.

6. Cere Network Token Sale

Inspirerad av flerkedjeplattformen Polkadot, Cere Network är ett nästa generations distribuerade nätverk som består av flera sammankopplade lager. Nätverkets andra fas av dess tredubbla offentliga tokenförsäljning förväntas äga rum på DAO Makers DAO Pad den 15 april 2021. Den tredje fasen kommer att äga rum på Polkastarter den 19 april 2021.

7. Wanchain Jupiter Hard Fork

Populära DeFi interoperabla plattformen Wanchain har meddelat detaljer om den föreslagna Jupiter-hårdgaffeln förväntas äga rum den 15 april klockan 0:00 UTC. Den hårda gaffeln ökar Wanchains kompatibilitet med Ethereum och säkerställer obegränsad tillgång till topp ETH-baserade verktyg som MetaMask. Wanchains Jupiter-hårdgaffel kommer också att underlätta lanseringen av sin efterlängtade ETH Layer 2-lösning.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om DeFi-utrymmet och andra DeFi-uppdateringar på Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link