B21 stiger 114% – Kryptokopplade kreditkort redo att rulla – Produktrelease & uppdateringar – Altcoin Buzz

Av | mars 16, 2021


B21, plattformen som syftar till att bygga ett komplett ekosystem kring kryptoinvesteringar, meddelade några stora uppdateringar idag. Enligt den officiella tweetet genomförde teamet en framgångsrik provkörning av branschens första kryptolänkade kreditkort i Japan. Teamet är mycket upphetsat eftersom provkörningen var en stor framgång och beställningarna strömmade in. Det bästa är att B21-korten erbjuds utan kostnad till VIP-medlemmarna i B21-appen. När dessa Visa-kort har rullats ut kommer dessa allmänt accepterade kort att göras tillgängliga för användare i över 84 länder. Detta kommer att omfatta geografier som Asien, Sydamerika och Europeiska unionen.

Förutom kortförsöken har laget börjat modernisera B21-token. Efter denna förnyelse får token som ursprungligen präglades som en ERC20-token stöd för flera kedjor. När det händer kommer token också att finnas tillgängligt på blockkedjor som Binance Smart Chain, Polkadot, Solana och mer.

Som ett resultat av denna förnyelse kommer B21-tokeninnehavarna att kunna handla den över större decentraliserade börser. Effektivt kommer användarna att få möjlighet att tillhandahålla likviditet över DEX och tjäna exklusiva belöningar.

B21 kommer till PancakeSwap

Enligt den officiella bloggen kommer den första integrationen av B21-token att ske med Binance Smart Chain. Dessutom den 15 mars 2021 kommer den nya token $ BB21 att listas på PancakeSwap. Använda B21 token bridgekan nuvarande tokeninnehavare byta ut sina token 1: 1 med $ BB21-token på PancakeSwap. Detta ger nuvarande innehavare första möjligheten att vara LP-skivor (Liquidity Providers) och tjäna gruvbelöningar.

Detta förväntas stärka B21: s position som ledare inom rymden. B21 Invest bevittnar redan fenomenal tillväxt. Under de första två månaderna 2021, app såg över 20 000 nya användare och dess engagemang för sociala medier har ökat med 200%.

Kommer tillbaka till korten

Bara genom att lägga några B21-tokens kan en plattformsanvändare få olika nivåer av gratis kryptolänkade kreditkort. VIP-användare kan få kortet utan kostnad och gratis frakt. Här är en video som visar hur enkelt det är att använda korten.

När vi talade med Altcoin Buzz, delade Nitin Agarwal, grundare av B21: ”Vårt uppdrag är att ge fördelarna med Crypto, DeFi och NFT till alla. Vi har flitigt byggt vår plattform under de senaste två åren. Många gånger arbetade djupt in på natten. Som ett direkt resultat ser vi enorm tillväxt i år. Vi pratar om 20 000 nya användare ombord på B21-appen på bara 60 dagar. Och vi har precis börjat! ”

B21 Pris

Token har verkligen samlats framåt. Under de senaste sju dagarna har det uppvisat ett prishopp på 621% och presstiden handlas nära $ 0,358. Faktum är att det bara rörde sin högsta nivå på $ 0,537 för ett par timmar tillbaka.

Source link

Source link