B21 går in i DeFi – enorm tillväxt förväntas – produktutgåva och uppdateringar – Altcoin Buzz

Av | mars 20, 2021


B21 Invest, den förenklade kryptoportföljappen som syftar till att få krypto och DeFi till mainstream nådde en betydande milstolpe nyligen. Enligt den officiella bloggen har ERC-20 B21-token moderniserats som en BEP-20 BB21-token. Detta har möjliggjort noteringen på Pancakeswap, ett av de ledande decentraliserade börserna (DEX). Som ett resultat av moderniseringen har token lagt till stöd för Binance Smart Chain. Detta markerar det första steget mot multi-chain integration av native token som snart kommer att lägga till stöd för Polkadot, Solana och fler blockchains.

Detta markerar ett stort steg mot projektets vision att möjliggöra “Spendera någon krypto med kort”. Det beror på att Pancakeswap-listan kommer att exponera token för en stor pool av Pancakeswap- och Binance Smart Chain-ekosystemanvändare. Detta gör det möjligt för innehavare av B21-token att bli likviditetsleverantörer (LP: er) över större DEX och tjäna exklusiva belöningar. För närvarande är BB21-BUSD-paret tillgängligt för handel på Pannkakbyte.

För bara en vecka tillbaka investerade Magnus-gruppen i plattformen och kom också ombord som rådgivare.

Snabbt och enkelt 1: 1-byte

Innan Pancakeswap-listan utvecklade B21-teamet bridge.b21.io för att möjliggöra 1: 1 B21 till BB21-byte. Denna brygga möjliggör en sömlös växling mellan ERC-20 och BEP-20 versionerna av token.

Spännande produktuppdateringar – NFT eller DeFi

Ett par timmar tillbaka projektets officiella Twitter-handtag meddelade att något nytt kommer till appen. Någon som gissar rätt har en chans att vinna $ 50.

Enligt de flesta anhängare verkar det som om plattformen kan rulla ut en DeFi- eller NFT-produkt. Vi kommer att hålla dig uppdaterad.

B21 Pris

Under de senaste 30 dagarna B21-token-priset har ökat över 541%. Vid tidpunkten för pressen handlas token nära $ 0,29.

Source link

Source link