10 skäl att köpa STMX (StormX) – Altcoin-projekt – Altcoin Buzz

Av | april 5, 2021


StormX är ett blockchain-projekt som syftar till att förändra framtiden för frilansarbete och shoppingupplevelsen. StormX är en revolutionerande app och Chrome-förlängning som gör det möjligt för användare att tjäna kryptovalutor genom att handla, slutföra uppgifter, satsa STMX och mer.

Dessutom ger det frilansare en öppen och rättvis möjlighet att tjäna krypto genom att slutföra vissa uppgifter genom decentraliserade smarta kontrakt. I den här översynen kommer vi att djupt dyka in i StormX-tekniken och dess användningsfall.

10 skäl att köpa StormX

1 – The StormX projekt var tidigare känt som BitMaker. Senare beslutade teamet att ommärka produkten och integrera blockchain-teknik i sin app, som introducerade StormX-tokens.

2 – Huvudfokusområdet för StormX är mikrotaskar och utforska sätt att gamify branschen. För att arbeta i den här riktningen har teamet lanserat Storm-mobilapplikationen. Detta ger användarna möjlighet att slutföra mikrotaskar och få kompensation via en smartphone. Imponerande, projektet tar tag 75 000 aktiva användare varje månad.

3 – Tekniken är till hjälp för frilansare genom att ge dem ett stadigt och stabilt arbete. Dessa frilansare heter Storm Players på plattformen och de hjälper Storm Makers. Dessutom skapar dessa tillverkare en global arbetskraft som kan nås från alla internetanslutna enheter över hela världen.

4 – Mikrotaskplattformen är helt decentraliserad och helt transparent. Dessutom använder denna plattform smarta kontrakt för att utföra avtalsvillkor på ett förtroendlöst sätt. Dessa funktioner hjälper till att skapa ett effektivt och mer kostnadseffektivt system.

StormX-marknaden

5 – Storm Makers och Storm Players är två stora deltagare på Storm Market. Storm Makers registrerar och betalar för mikrotaskar eller tjänster, medan användare som utför dessa uppgifter och tjänster i utbyte mot betalning heter Storm Players.

6 – Användarna kan lösa in dessa betalningar som Storm Tokens (STMX). Utöver detta kan användare handla med Storm Tokens i Storm Shop och kan bytas ut mot andra kryptovalutor. Dessutom accepterar Storm Market också betalningar i Ethereum eller Bitcoin.

StormX tjänar sätt

7 – Det finns tre stora områden på Storm Market där användare kan tjäna:

Storm Shop: Detta är en innovativ plattform där användare kan tjäna pengar genom att köpa produkter och tjänster.

Användare kan njuta av lukrativa erbjudanden genom att shoppa i någon av 750+ tillgängliga butiker och få upp till 87,5% Crypto Cash Back. Intressant är att dess tokenmodell låter dem betala ut högre belöningar (upp till 2,5x) till medlemmarna jämfört med sina konkurrenter.

Stormspel: Stormspel är en Android-mobilapp som låter användare se de upplagda mikrotaskarna och tillgängliga belöningar. Vanligtvis är dessa belöningar Storm Bolts. De kan dock också vara Bitcoin eller Ethereum.

Stormspelningar: För att delta i pågående regelbundna programerbjudanden kan användare använda stormspel. Dessa uppgifter är livslinjen för denna plattform, som använder smarta kontrakt för att skapa avtal mellan tillverkaren och spelaren. Dessutom har den andra frilansuppgifter, såsom maskininlärningsuppgifter, kvalitetssäkringsuppgifter och mer.

Freelancerfördelar

8 – StormX-plattformen eliminerar mellanhänder genom att använda smarta kontrakt. Därför är det betydligt billigare för spelare och för tillverkare. Förutom detta minskar dessa smarta kontrakt också tvistlösningskostnader och risker.

9 – Eftersom den största delen av världens befolkning är ansluten via smartphones. StormX-användare kan komma åt plattformen från vilket land som helst och ta emot betalningar direkt till sitt val av kryptovalutaplånbok.

Imponerande gör dessa funktioner den här plattformen till mer än bara en kryptovaluta. Dessutom har teamet planer på att skapa ett komplett ekosystem som tjänar annonsörer och användare lika.

StormX Foundation

10 – The vd och grundare av StormX är Simon Yu, som tog examen från Foster School of Business och fick sin affärserfarenhet genom att arbeta som finansanalytiker på företag som Amazon. Tidigare grundade han Seattles första och bästa koreansk-mexikanska fusionsmatbil.

Grundarens vision är att skapa en decentraliserad marknadsplats för mikrotaskar. En som fungerar som Apple App Store eller Google Play Store för frilansare och för shopaholic människor.

Särskilt är den här applikationen beroende av en ge och ta-modell. Därför har denna app en stor chans att nå framgång. Dessutom kan användare också tjäna STMX, Ethereum eller till och med Bitcoin.

Topppartnerskap

1 – The Litecoin | StormX partnerskap tillåter miljontals Litecoin-anhängare exponering för StormXs produkter. Tillsammans skulle teamet erbjuda kunderna snabba och säkra betalningsalternativ. Detta kommer att förbättra online shoppingupplevelsen för konsumenter och online-handlare.

2 – StormX gått samman med MakerDAO att integrera Makers DAI-stablecoin i båda sina produkter, Storm Play och Storm Shop. Dessutom, för att fira detta partnerskap tilldelades ytterligare 10 000 dollar i DAI-belöningar för tidiga Storm Shop-användare.

3 – StormX kranar Singapore blockchain-företag Ink Labs Foundation för att utöka sitt samhälle i Asien. Denna integration hjälper STMX att få tekniskt stöd för anslutna och kedjeavtal från Ink Labs Foundation. Vidare har teamet planer på att lansera högkvalitativt spelinnehåll för Storm Market-spelade mikrotaskplattform.

4 – The Kyber Network integrerad med StormX plattform för att göra det möjligt för alla att sömlöst köpa STMX-tokens för användning i Storm Market-ekosystemet med alla token som stöds av Kyber Network.

stmx-partner

uppkommande händelser

1 – Teamet har planer på att uppgradera Leaderboard och redesigna det för mobil- och Chrome-tillägg.

2 – För att utöka användningen av StormX kommer projektet att lägga till fler butiker samtidigt som de fokuserar på marknader som USA, Sydkorea, Europa och Asien.

3 – Teamet har också planer på att starta omröstningen utanför kedjan för att lägga till belöningsvalutor till StormX.

4 – Snart kan användare njuta av shopping från sitt skrivbord. Dessutom har StormX Betalkort kommer snart för att njuta av den världsomspännande shoppingupplevelsen.

StormX-token: STMX

Vid tidpunkten för publiceringen är StormX-priset $0,094480 med en 24-timmars handelsvolym på $513,369,023. Den har en cirkulerande tillgång på 8,4 miljarder STMX-mynt med en maximal tillgång på 10 miljarder. De ledande börserna för handel med STMX-tokens är Binance och Upbit. STMX är en ERC20-kompatibel token som fungerar på Ethereum blockchain. Imponerande, StormX höll en ICO 2017 som varade i en månad och samlade in cirka 32 miljoner dollar.

Efter att ha gjort en hög av 0,0822 $ den 3 april 2021, STMX genomgick en korrigering och höll trendlinjestöd vid 0,05289 dollar. Enligt 4-timmarsdiagrammet vid den tiden bildade det en stigande triangel och vänd mot nästa motstånd vid 0,06677 $ område. Men STMX vänt detta motstånd till stöd och stannade över denna nivå, visar möjligt 0,0822 dollar, 0,1014 dollar, 0,1115 dollar och 0,1349 dollar nivåer. På baksidan, om STMX inte hade kunnat upprätthålla det stödet, kunde det ha lett till en nackdel mot 0,045 $ region.

stmx-diagram

Källa: Tradingview.com
Slutsats

De StormX projekt riktar sig till frilansbranschen, som växer snabbt. Genom att fokusera på mikrotaskar kan de bli konkurrent till Fiverr, Upwork och andra webbplatser. Teamet syftar till att lösa befintliga plattformsproblem som processineffektivitet och höga avgifter. Det har ett gediget team och en kunnig grupp av rådgivare som mångfaldar sin chans att lyckas. Genom att sammanställa alla dessa funktioner kan vi därför säga att det löser ett verkligt problem.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

varning

Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.

Source link