1 tum börjar nytt program för likviditetsbrytning – Altcoin Buzz

Av | mars 22, 2021


Decentraliserat finansnät (DeFi) 1inch har meddelat sitt beslut att starta ett nytt program för likviditetsbrytning som kommer att fokusera på utvalda pooler.

Tillkännage det nya gruvprogrammet via en tjänsteman blogginlägg, 1inch noterade att det nya gruvprogrammet lanserades som ett resultat av den växande populariteten för dess likviditetsprogram bland allmänheten.

Enligt tillkännagivandet är 1INCH-USDC, 1INCH-ETH och 1INCH-WBTC nu tillgängliga i det nya programmet för likviditetsbrytning. Gruvprogrammet började den 17 mars och pågår till 14 april 2021 (28 dagar).

1 tum visade vidare att 0,05% av dess 1INCH token det totala utbudet i de nya likviditetsprogrammen kommer att fördelas mellan leverantörer av likviditet till var och en av ovanstående pooler.

Med tanke på tidigare program för likviditetsbrytning noterade 1inch att dess senaste program, som varade från 6 februari till 6 mars, bevittnade fördelningen av 15 miljoner 1INCH tokens till deltagarna. Det avslöjade också att ytterligare 1,35 miljoner 1INCH-token skickades till likviditetsleverantörer i sina gemensamma program med några av de hetaste projekten i rymden.

Binance Chain plånbok integrerad i 1 tum

I en annan utveckling tillkännagav 1inch nyligen integrationen av Binance Chain Wallet i sitt nätverk.

Som ett resultat av integrationen kan användare nu skicka och ta emot pengar på Binance Chain, Binance Smart Chain och Ethereum. Integrationen möjliggör också överföring mellan kedjor mellan båda Binances blockkedjor.

Changpeng Zhao, grundare och VD för Binance, uttryckte också sin glädje över integrationen. Genom sin tjänsteman Twitter konto tackade CZ 1 tum för att lägga till Binance Smart Chain i sitt ekosystem.

1INCH Pris

I skrivande stund, 1 INCH token pris har sjunkit med 0,6% under det senaste dygnet. Token handlades till $ 4,64, med en börsvärde på $ 691,231,603 och en 24-timmars handelsvolym på $ 229,119,812. 1INCH har för närvarande en tillgång på 149 miljoner mynt och en maximal tillgång på 1,5 miljarder mynt.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot gratis handelssignaler.

Ta reda på mer om krypto- och blockchainutrymmet på Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link